FOLLOW US: facebook twitter

Ο Χαρδαλιάς κάλεσε τους πολίτες να μην παρακούν τις οδηγίες

Ημερομηνία: 08-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την ώρα που πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να μείνουν στα χωριά τους που καίγονται, προκειμένου να σώσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, παραβαίνοντας τις εντολές εκκένωσης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, απηύθυνε νέα έκκληση προς τους πολίτες, καλώντας τους να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρχών.

Σε ακόμα έναν μονόλογο «ενημέρωσης» για την εξέλιξη των πύρινων μετώπων στη χώρα που προχώρησε σήμερα το βράδυ, ο υφυπουργός απέφυγε να αναφερθεί στα χωριά που καίγονται στη βόρεια Εύβοια και στην αναποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού, και αρκέστηκε να μιλήσει για «αγώνα» που «συνεχίζεται αμείωτος» και για ένα «δύσκολο βράδυ».

Δήλωσε επίσης ότι ενισχύθηκαν σημαντικά οι δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή, αναφερόμενος και στη βοήθεια που λαμβάνει η Ελλάδα από ξένες χώρες.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα στην Αττική, είπε ότι συνεχίζεται να βελτιώνεται και ότι θα συνεχιστεί η επιτήρηση των καμένων περιοχών, ενώ μίλησε για μικρό πύρινο μέτωπο στην Αρκαδία.

Δήλωσε επίσης ότι παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου, η ΠΝΠ που αφορά σε απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές και ενεργειών που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιές.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος