FOLLOW US: facebook twitter

Ο γκόμενος…

Ημερομηνία: 29-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Η μέρα κυλούσε το ίδιο μονότονα όπως κάθε άλλη μέρα. Επιπλέον όμως, το ίδιο μονότονη ήταν και η ειδησεογραφία. Ούτε στα τοπικά υπήρχε τίποτε συνταρακτικό, ούτε στην κεντρική πολιτική σκηνή σημειωνόταν κάτι που να ξεχωρίζει στην συνήθη δημοσιογραφική ατζέντα. Ενώ λοιπόν η ακτινογράφηση των ειδήσεων που έφταναν συνεχιζόταν προς εύρεση οποιασδήποτε αξιόλογης εξέλιξης, άρχισαν να έρχονται, το ένα μετά το άλλο μηνύματα, που δεν έβγαζαν ιδιαίτερο νόημα. Σύντομα το μυστήριο λύθηκε καθώς πολλές ιστοσελίδες άρχιζαν να ανεβάζουν το περιβόητο πια βίντεο από την επική βόλτα του Κυριάκου  στην αγορά της Κυψέλης.

Για όποιον τυχόν δεν είχε ακόμη την χαρά να παρακολουθήσει αυτό το διαμαντάκι, να επισημάνουμε ότι μία γυναίκα έπαθε ντελίριο μόλις είδε μπροστά της τον Κυριάκο. «Είσαι φοβερός» ήταν η πρώτη της φράση και πριν προλάβει να της απαντήσει επανήλθε με το ανεπανάληπτο σχόλιο: «Τι γκόμενος είσαι εσύ!». Το θερμό ενσταντανέ ολοκληρώθηκε με τον Κυριάκο να φωτογραφίζεται με το μωρό της παραληρούσας θαυμάστριας, μετά από θερμή παράκληση της τελευταίας.

Αυτό ήταν! Από εκείνη την στιγμή τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για την ακαταμάχητη γοητεία του Κούλη και την αυθόρμητη αντίδραση της εκστασιασμένης ψηφοφόρου. Θέλω να πω, θα πρέπει όντως να ήταν αυθόρμητη η συνάντηση και ο ενθουσιασμός της, γιατί σε διαφορετική περίπτωση το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος έχει σοβαρό θέμα! Από την άλλη, αντί να του πει ότι τα λέει καλά, όπως θα έπραττε κάθε νορμάλ οπαδός, του εκφράζει ολόψυχα τα συγχαρητήριά της επειδή είναι και ο πρώτος γκόμενος! Ε, αφού είναι γκόμενος χαλάλι, ας  γίνει και πρωθυπουργός…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος