FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γιώργος Αδαμόπουλος στη μουσική σκηνή ΣΦΙΓΓΑ

Ημερομηνία: 09-02-2023 | Συντάκτης:

Ο πολλά υποσχόμενος Ηλείος τραγουδιστής ανοίγει τα φτερά του στην Αθήνα

  • Μαζί του γνωστοί τραγουδιστές- Καλλιτεχνική επιμέλεια Γιάννης Τζουανόπουλος

Ο Ηλείος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής της νέας γενιάς Γιώργος Αδαμόπουλος, ανοίγει τα φτερά του στην Αθήνα και συναντά για πρώτη φορά το κοινό της πρωτεύουσας, στην εμφάνισή του στην μουσική σκηνή «Σφίγγα» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Μαζί του θα είναι σπουδαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως η Γιώτα Γιάννα, η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Σουλτάτου, ο Μανώλης Καραντίνης, και η Χριστίνα Γαλιάτσου καθώς και σημαντικοί σολίστες του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου όπως ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Ευρυπίδης Νικολίδης , ο Γιάννης Σταματογιάννης κ.α

Ο Γιώργος Αδαμόπουλος έχει γίνει γνωστός δισκογραφικά από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Σαν τα περιπολιικά» ( που είχε ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση ο Αντώνης Καλογιάννης) αλλά και το ντουέτο του με την Χριστίνα Μαραγκόζη στο ‘Σ’ αγαπώ φωνάζω» από τον δίσκο ‘Εγώ ζητάω ουρανό» του Γιάννη Τζαουανόπουλου και Ευρυπίδη Νικολίδη.

Στο live του στη Σφίγγα θα παρουσιάσει τα τραγούδια του αλλά και επιλογές από το μεγάλο ρεπερτόριο του ελληνικού τραγουδιού. Η καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είναι του Γιάννη Τζουανόπουλου.

Ώρα έναρξης 18.00 . Γενική είσοδος 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων Viva.gr και sfiga.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος