FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γιάννης Κορίζης στο μουσικό αφιέρωμα για το Μίκη από την μουσική εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ”

Ημερομηνία: 06-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα από την ΕΡΤ για την εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ”

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον κορυφαίο Μίκη Θεοδωράκη, ετοιμάζει η ΕΡΤ για την μουσική εκπομπή της “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ”, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος.

Τα γυρίσματα έγιναν την περασμένη εβδομάδα και στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο νεαρός και ταλαντούχος Ηλείος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Γιάννης Κορίζης που αποδέχθηκε την πρόσκληση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη για να ερμηνεύσει κάποια από τα τραγούδια του Μίκη, μαζί με τους άλλους τραγουδιστές που συμμετέχουν σε αυτήν την βραδιά.

Αλλωστε ειναι γνωστό ότι ο Μίκης είχε εμπιστευτεί στον Γιάννη Κορίζη το εμβληματικό τραγούδι του “Μενεξεδένια τα βουνά”, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη όταν συναντήθηκαν πέρυσι το χειμώνα στο σπίτι του στο Βραχάτι με αφορμή την διασκευή του τραγουδιού.

Μια συζήτηση που όπως λέει ο νεαρός καλλιτέχνης θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του, αφού η επικοινωνία του με τον Μίκη και κυρίως το να του εμπιστευτεί ο ίδιος ένα δικό του τραγούδι, υπήρξε το όνειρό του από τότε που ήταν παιδί.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη John Korizis, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο ίδιος ο Γιάννης, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή του στο αφιέρωμα στον Μίκη και μάλιστα ανάρτησε στα social media φωτογραφίες από τα γυρίσματα μαζί με τους παρουσιαστές και άλλους τραγουδιστές που πλαισιώνουν το έργο του Μίκη,
όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Παναγιώτης Πετράκης που έχουν ερμηνεύσει πολλά τραγούδια του Θεοδωράκη.

Τραγουδούν ακόμα ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Πέγκυ Ζήνα, η Φωτεινή Βαλεσιώτου, η Καλλιόπη Βέττα, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Σαβέρια Μαργιόλα, η Αναστασία Ζανή και ο Σπύρος Κουτσοβασιλης.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη John Korizis, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο Γιάννης Κορίζης για την συμμετοχή του στην εκπομπή γράφει ότι “ Είμαστε εδώ στα γυρίσματα για την εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ναι” απο την ΕΡΤ!!Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε και να αφιερώσουμε αυτή την εκπομπή στον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη!

Θέλω να ευχαριστήσω την Μαργαρίτα και τον Μίκη Θεοδωράκη για την πρόσκληση και την αγάπη, τον Μιχάλη Μαρίνο,την Ναταλία Δραγούμη,όλα τα παιδιά της παραγωγής καθώς και τους μουσικούς της Λαικής ορχήστρας “Μίκης Θεοδωράκης” για την άψογη συνεργασία μας!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος