FOLLOW US: facebook twitter

Ο Φιλαθλητικός διοργανώνει την «1η Ανάβαση Λάλα»

Ημερομηνία: 15-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ένα σημαντικό ποδηλατικό γεγονός αναμένεται να λάβει χώρα την επόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. Πρόκειται για την «1η Ανάβαση Λάλα» έναν αγώνα ανάβασης που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλου του ποδηλατικού κοινού της περιοχής αλλά και ευρύτερα.

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας και περνώντας από τον αρχαιολογικό χώρο και την Ολυμπιακή Ακαδημία θα ανηφορίσει προς το χωριό Μιράκα με στόχο τον τερματισμό στο χωριό Λάλα. Η διαδρομή πανέμορφη και πέραν της ιστορικότητας του μέρους θα αποζημιώσει τους συμμετέχοντες με το φυσικό της κάλλος και την ποιότητα του οδοστρώματος.

Οι κατηγορίες που θα έχει ο αγώνας θα είναι: Άνδρες/Νέοι, Γυναίκες, Νεάνιδες, ‘Έφηβοι, Μάστερς (όλες), Όπεν (19+ ΕΤΩΝ). Στους πρώτους των κατηγοριών που θα συμπληρωθούν με 6 συμμετέχοντες σε κάθε κατηγορία θα δοθεί χρηματικό έπαθλο και κύπελλο ενώ θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα σε όσους συμπληρώσουν την 6άδα των νικητών της κατηγορίας. Ο αγώνας θα εκκινήσει με όλες τις κατηγορίες του ταυτόχρονα στις 10π.μ., ενώ η γραμματεία για την παραλαβή αριθμού και δήλωση συμμετοχής θα είναι ανοικτή από τις 8π.μ..

Οι χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι: “ΠΑΡΡΑΣ” ηλεκτρικές συσκευές και “BEVOUDAS” Group of Companies ενώ πολύτιμη η συμβολή των Σαμαρειτών Αμαλιάδας, της Διασωστικής Ομάδας Ηλείας και την ΜΟΤΟΛΕΑ.

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στο τηλ. 6945701052, κ. Τσόκο Παναγιώτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος