FOLLOW US: facebook twitter

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο πλευρό της «Πάτρα 2019»

Ημερομηνία: 12-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πάτρα από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΣ δρ. Αντώνιος Αυγερινός επισκέφθηκε τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της «Πάτρα 2019» Νίκο Παπαδημάτο, τον Γενικό Διευθυντή της διοργάνωσης Ηλία Δαλαίνα και το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ανδρέα Μαζαράκη.

Οι δυο πλευρές συνομολόγησαν και συνυπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας στη βάση της υγειονομικής και ναυαγοσωστικής κάλυψης των Αγώνων.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα διαθέσει για τις ανάγκες των Αγώνων,  65 εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες και 25 Ναυαγοσώστες, ενώ παράλληλα θα προμηθεύσει την Οργανωτική Επιτροπή με αναλώσιμο φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, με ναυαγοσωστικό σκάφος και με ένα τροχόσπιτο το οποίο θα λειτουργήσει ως ιατρείο.

* Χρυσός  χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Συνεργασία της Ο.Ε. με το Ν.Ο. Πατρών

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων ολοκλήρωσε το τυπικό σκέλος της συνεργασίας της με το Ναυτικό Όμιλος Πατρών, υπογράφοντας το σχετικό συμφωνητικό με την διοίκηση του ιστορικού αθλητικού φορέα. Η Ο.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την διοίκηση του ΝΟΠ για την βοήθεια που θα προσφέρει στη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και δεσμεύεται από την πλευρά της να τον στηρίξει έμπρακτα, σήμερα και στο μέλλον.

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα

Αίρεται το αδιέξοδο που αφορούσε στην τακτοποίηση όλων των οικονομικών υποχρεώσεων της διοργάνωσης, καθώς η Οργανωτική Επιτροπή μετά από τις εντολές που έδωσε η Κυβέρνηση, ήδη απεγκλωβίστηκε από τη δυσχερή θέση στην οποία είχε περιέλθει.

Προηγήθηκε επικοινωνία του Προέδρου της Ο.Ε. κ. Νίκου Παπαδημάτου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Ο κ. Παπαδημάτος εξέφρασε στον κ. Αυγενάκη τις ευχαριστίες της Ο.Ε. για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη, που θα επιτρέψει στη διοίκηση και τα μέλη του φορέα να ολοκληρώσουν με επιτυχία την κρίσιμη αποστολή που ανέλαβαν πριν από λίγες ημέρες.

Πώληση εισιτηρίων και από τα δύο περίπτερα

Και από τα δύο περίπτερα των Μεσογειακών Αγώνων  που ήδη λειτουργούν  στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α΄ και στην πλατεία Τριών Συμμάχων, θα πωλούνται πλέον τα εισιτήρια των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου. Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από την ιστοσελίδα της οργανωτικής επιτροπής  mbgpatras2019.gr και για όσους το επιθυμούν, θα είναι διαθέσιμα και στα δύο περίπτερα, τα οποία θα είναι ανοιχτά καθημερινά (Δευτέρα έως Κυριακή), 9:00-22:00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος