FOLLOW US: facebook twitter

Ο εφιάλτης του κορονοϊού είναι ξανά εδώ!

Ημερομηνία: 29-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα, Υγεία

187 τα κρούσματα χθες στην Ηλεία- 21.657 πανελλαδικά

Λίγες μόλις μέρες πριν την εκπνοή του χρόνου και ο εφιάλτης του κορονοϊού επιστρέφει και στην Ηλεία με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες να αυξάνει δραματικά. Χθες ανακοινώθηκαν 187 θετικά κρούσματα σε ολόκληρη την Ηλεία με τον αριθμό πανελλαδικά να εκτινάσσεται στα 21.657

Η μεγαλύτερη έξαρση, μετά και το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, εμφανίζεται στους Δήμους Πύργου και Ήλιδας όπου μόνο χθες, εκατοντάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι έσπευσαν τα κατά τόπους κλιμάκια του ΕΟΔΥ, τα φαρμακεία, τα μικροβιολογικά ιατρεία και τα Νοσοκομεία για εξεταστούν είτε γιατί είχαν συμπτώματα, είτε γιατί κάποιο μέλος ή φίλος από το περιβάλλον τους βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ενδεικτική η εικόνα από τον Πύργο και την Αποστολική Διακονία όπου οι νοσηλευτές του ΕΟΔΥ διενέργησαν περισσότερα από 400 ράπιντ τεστ! Άνθρωποι όλων των ηλικιών, σχημάτιζαν διαρκώς “ουρά” περιμένοντας υπομονετικά έως και μια ώρα, κάτω από τη βροχή για να κάνουν δωρεάν ράπιντ τεστ. Αντίστοιχη εικόνα, συναντούσε κανείς και έξω από φαρμακεία και μικροβιολογικά εργαστήρια.
Η απογευματινή ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων, επιβεβαίωσε τους φόβους όλων ότι η διασπορά του κορονοϊού στην περιοχή μας είναι τεράστια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος