FOLLOW US: facebook twitter

Ο δρόμος για την νίκη περνά από την Ηλεία

Ημερομηνία: 07-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Νέα, Πολιτική

Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Ξυστρή η πολιτική ομιλία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Αλέξη Τσίπρα

Στην Ηλεία, έρχεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ενόψει τις κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 21η Μαίου, όπου στις 7 το απόγευμα θα έχει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, καλώντας τον Ηλειακό λαό σε μια μεγάλη πορεία νίκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ δεν επέλεξε να συμπεριλάβει τυχαία την Ηλεία ανάμεσα στους πρώτους σταθμούς στο ξεκίνημα της προεκλογικής του εξόρμησης, αφού ο νομός μας φανερά αδικημένος από τις πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ είναι από εκείνες τις περιοχές που θεωρεί ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα, προκειμένου να αλλάξει σελίδα η χώρα. Άλλωστε το σημερινό σύνθημα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα είναι «Ο δρόμος για την νίκη περνά από την Ηλεία».

Στην Ηλεία που «τιμωρήθηκε» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην Παιδεία με την κατάργηση των Πανεπιστημιακών τμημάτων όπου ο νομός καταργήθηκε από τον Ακαδημαϊκό χάρτη, στην Υγεία με την διάλυση του ΕΣΥ και των Νοσοκομείων, στον πρωτογενή τομέα όπου αγρότες και κτηνοτρόφοι στενάζουν δίνοντας αγώνα για την επιβίωσή τους, στις Υποδομές, στα κόστη ενέργειας, στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, στη ζωή των πολιτών. Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα θα βρεθεί κοντά στους ανθρώπους της, κοντά στην Ηλεία οπου έχει γνωρίσει τον εμπαιγμό και την εγκατάλειψη και που αξιώνει ένα καλύτερο «αύριο».

Ο Αλ. Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία πέρα από την παρουσίαση του προγράμματος του βασικού άξονα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ θα ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την εγκατάλειψη της Ηλείας στην θητεία Μητσοτάκη και επίσης θα παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αλλαγή της αναπτυξιακής πορείας του τόπου και την ανασυγκρότηση του νομού με όρους ρεαλιστικούς και όχι με σχέδια επί χάρτου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει κατευθείαν στο χώρο της ομιλίας στο Ξυστρή και εκεί θα γίνουν στην συνέχεια και συναντήσεις με κομματικά στελέχη και παραγωγικούς φορείς. Τον Αλέξη Τσίπρα θα συνοδεύει ο αν. Γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ηλεία, καθώς συνεργάζεται με την Νομαρχιακή και τις τοπικές οργανώσεις για την κεντρική ομιλία Τσίπρα στον Πύργο, ενώ παράλληλα οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για την άφιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ . Στόχος μια μεγαλειώδης συγκέντρωση για να σταλεί από την Ηλεία μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος