FOLLOW US: facebook twitter

Ο Διονύσης Μάλιαρης ενημερώνεται για τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων-Επισκέψεις του υπ. δημάρχου σε Αρετή, Κουρτέσι, Καπελέτο, Νησί, Μέλισσα, Βάρδα

Ημερομηνία: 19-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Σειρά επισκέψεων στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, πραγματοποιεί ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» Διονύσιος Μάλιαρης.

Ήδη έχει συναντηθεί και συνομιλήσει με δημότες στην Αρετή, το Κουρτέσι, το Καπελέτο, το Νησί και τη Μέλισσα όπου και έχει ενημερωθεί, παρουσία και αρκετών υποψήφιων Δημοτικών συμβούλων της παράταξης του, για τα προβλήματα που τους απασχολούν ενώ έχει ενημερώσει και για τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για τα χωριά αυτά και δεσμεύτηκε ότι εφόσον εκλεγεί, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βελτιωθεί σε μέγιστο βαθμό η καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έδειξε για μια ακόμα φορά, με την επιτόπια παρουσία του, πόσο ευαισθητοποιημένος είναι στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, επιλέγοντας την προσωπική επαφή μαζί τους ώστε να σχηματίσει και ιδία αντίληψη.

Στη Μέλισσα

Μάλιστα στη Μέλισσα Λεχαινών, μετά τις συναντήσεις με τους κατοίκους, δόθηκε και δεξίωση στο κέντρο «Καστράκι» όπου ο κ. Μάλιαρης μίλησε παρουσία υποψηφίων και κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Στο Νησί

Κατά την επίσκεψη στο Νησί Βουπρασίας, τέθηκαν από τους κατοίκους σοβαρά προβλήματα που ζητούν  άμεση λύση, όπως η ύδρευση καθώς και η ποιότητα του νερού, τα οποία είναι χρόνια και ταλαιπωρούν τους κατοίκους.

Ένα ακόμα θέμα που τέθηκε στη συζήτηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Διονύση Μάλιαρη και που ταλανίζει τους κατοίκους είναι οι αγροτικοί δρόμοι οι οποίοι έχουν  εγκαταλειφτεί με αποτέλεσμα να εμποδίζεται σε σημαντικό βαθμό η δραστηριότητα των ανθρώπων εκεί.

Ο Διονύσης Μάλιαρης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ”Δύναμη Ευθύνης” άκουσαν με προσοχή και έδωσαν υπόσχεση άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων, καθώς και ουσιαστικήςκαι υπεύθυνης στήριξης των κατοίκων του Νησίου και της ευρύτερηςπεριοχής στα θέματα που τους απασχολούν.

Οι επισκέψεις του συνδυασμού ”Δύναμη Ευθύνης” και του υποψηφίου Δημάρχου Διονύση Μάλιαρη συνεχίστηκαν την Κυριακή το πρωί στην λαϊκή της Νέας Μανωλάδας και στην Βάρδα, στο ίδιο πάντα κλίμα, εμπιστοσύνης και ενδιαφέροντος για τον πολίτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος