FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δήμος Πύργου «ζωντανεύει» τις τοπικές κοινότητες

Ημερομηνία: 23-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ζωντάνεψαν όλες οι τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύργου το φετινό καλοκαίρι με εορταστικές εκδηλώσεις, τις οποίες ο Δήμος Πύργου στήριξε έμπρακτα με επιχορηγήσεις στους κατά τόπους πολιτιστικούς συλλόγους.

Εκτός από σημαντικά έργα που είτε υλοποιούνται αυτή την περίοδο  είτε πρόκειται να υλοποιηθούν σύντομα, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και τη διευκόλυνση τους στις αγροτικές εργασίες, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος έδωσε μεγάλη προτεραιότητα στην ψυχαγωγία και την πολιτιστική ανάταση όλων των περιοχών, μετά από ουσιαστικά δύο χρόνια παύσης και περιορισμών λόγω πανδημίας. Με επιχορηγήσεις σε όλους σχεδόν τους πολιτιστικούς συλλόγους των τοπικών κοινοτήτων που έχει εγκρίνει ο Δήμος Πύργου για πολιτιστικές δράσεις, έχουν διεξαχθεί (αλλά και προγραμματίζονται κάποιες ακόμα για το επόμενο διάστημα) πολλές ποικίλες εκδηλώσεις, που έδωσαν ξεχωριστό «χρώμα» διασκέδασης και χαράς στους κατοίκους των περιοχών καθώς και τους επισκέπτες.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που δίνονται επιχορηγήσεις σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους. Με ένα συμβολικό ποσό αλλά πολύ χρήσιμο για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, δίνεται η δυνατότητα στους συλλόγους να ψυχαγωγήσουν τους κατοίκους με ποικίλες δράσεις.

Και φυσικά για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής του Δήμου βρέθηκαν τα παιδιά, με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού να διοργανώνει παραστάσεις Καραγκιόζη σε όλα σχεδόν τα χωριά και σε γειτονιές της πόλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος