FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δήμος Πύργου αποδίδει οφειλή ετών στον Β’ Τοέβ

Ημερομηνία: 29-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Αποτελούσε αντικείμενο δικαστικής αντιπαράθεσης πολλών χρόνων

Ένα χρόνιο πρόβλημα που εκκρεμούσε κι απασχολούσε τον Β’ ΤΟΕΒ Πύργου και τους καλλιεργητές που υπάγονται σε αυτόν, πλέον λύνεται μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου.

Συγκεκριμένα, κινήθηκαν ήδη οι σχετικές διαδικασίες που έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την υπογραφή απόφασης με βάση την οποία θα αποδοθεί προς τον Β’ ΤΟΕΒ Πύργου ένα ποσό ύψους 65.000 ευρώ περίπου.

Το ποσό αυτό, για αρκετά προηγούμενα χρόνια αποτελούσε αίτημα του οργανισμού για να αποδοθεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν προχωρούσε μιας και δεν υπήρχε σύμφωνη γνώμη του Δήμου ότι πράγματι υπήρχε οφειλή του προς αυτόν. Μάλιστα το αίτημα αυτό αποτελούσε σημείο τριβής μεταξύ του Β’ ΤΟΕΒ και του Δήμου, σε τέτοιο βαθμό μέχρι που αποτέλεσε αντικείμενο δικαστικής αντιπαράθεσης.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος ήταν αυτός που κίνησε τη διαδικασία ώστε το θέμα να εξεταστεί ενδελεχώς, με αποτέλεσμα να αποδειχθεί ότι η απόδοση του ποσού είναι σύννομη και δίκαια. Πλέον υπογράφεται η σχετική απόφαση και θα δοθεί έτσι στον οργανισμό μια σημαντική «ανάσα» για τη λειτουργία του, η οποία βέβαια αντανακλά και σε όλους τους καλλιεργητές – μέλη του.

Ο κ. Αντωνακόπουλος τόνισε: «Έμπρακτα δείχνουμε ότι είμαστε κοντά στους αγρότες. Με διάφορους τρόπους και δράσεις στηρίζουμε τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και που έχουν άμεση σχέση με την αγροτική οικονομία στην περιοχή μας. Στην προκειμένη περίπτωση δώσαμε λύση θέτοντας τέρμα στην ομηρία που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας λανθασμένων υπηρεσιακών εισηγήσεων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος