FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δήμαρχος Πύργου στο γραφικό Κολίρι

Ημερομηνία: 15-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στο Κολίρι βρέθηκε ο Δήμαρχος Πύργου και οι συνεργάτες του, προσκεκλημένοι του νέου προέδρου της Κοινότητας Αντώνη Αντωνακόπουλου και η συνάντηση θύμιζε εικόνα προεκλογικής περιόδου με την πλατεία του χωριού να είναι γεμάτη απο τους κατοίκους.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, συνοδευόταν από τον σύμβουλο και φίλο του, τον συνονόματο του Τάκη Αντωνακόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιάννη Βαρελά,  τον πρόεδρο της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ  Ανδρέα Αλεξόπουλο, τον Διευθυντή του Γραφείου του Γιώργο Καραστέργιο και τον Ειδικό συνεργάτη Γραφείου Δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο.

Ο πρόεδρος του χωριού, καλωσόρισε τον κ. Αντωνακόπουλο μιλώντας με τα καλύτερα λόγια ενώ του έδωσε και υπόμνημα με τις βασικές ανάγκες του Κολιρίου.

Ο Δήμαρχος αρχικά ζήτησε την τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου πρ. προέδρου της κοινότητας Στάθη Δημητρακόπουλου, αναγορεύοντάς τον σπουδαίο αγωνιστή, μολονότι ο αείμνηστος υπήρξε σφοδρός αντίπαλος του.

Ακολούθως, παρουσίασε επιγραμματικά το έργο που έχει επιτελέσει έως τώρα η δημοτική αρχή τονίζοντας ότι οι αγώνες των αρχόντων για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων είναι επιβεβλημένο, να είναι συνεχείς, επίπονοι, ευ μέθοδοι και επίμονα διεκδικητικοί.

Ακολούθησαν εύστοχες ερωτήσεις εκ μέρους των πολιτών, με τον κ. Δήμαρχο να δίδει σαφείς και ικανοποιητικές απαντήσεις.

Τέλος, ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε στο έργο του συγχωριανού του Τάκη Αντωνακόπουλου, ο οποίος εν έτη 1974, εκμεταλλευόμενος τη θερμή φιλία που τον συνέδεε με τον αείμνηστο μεγάλο πολιτικό Αθανάσιο Κανελλόπουλο, κατάφερε να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος Πύργος- Κολίρι, να τσιμεντοστρωθεί η κεντρική πλατεία, να κατασκευαστεί η υδατοδεξαμενή στο ορεινό τμήμα του χωριού, ενώ με ίδιες δαπάνες ίδρυσε μεγάλη Κοινοτική Βιβλιοθήκη για την τοπική νεολαία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος