FOLLOW US: facebook twitter

Ο δήμαρχος Πύργου μοίρασε στα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου τα αναμνηστικά απολυτήρια

Ημερομηνία: 26-06-2021 | Συντάκτης:

Κοντά τα παιδάκια του 1ου νηπιαγωγείου Πύργου βρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Αντωνακόπουλος κατόπιν πρόσκλησης της διευθύντριας  του νηπιαγωγείου Άννας Παπαϊωάννου. Εκεί, σε μια λιτή και όμορφη τελετή ο κ. Αντωνακόπουλος έδωσε τα αναμνηστικά απολυτήρια των παιδιών που φέτος ήταν φιλοτεχνημένα με εικόνες από την Ελληνική Επανάσταση.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Ο δήμαρχος Πύργου, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παιδείας Γιάννη Παπαδημητρίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την κ. Παπαϊωάννου για όλες τις δράσεις όπως και τον μελλοντικό εκπαιδευτικό προγραμματισμό του σχολείου που θα ξεκινήσει από την επόμενη σχολική χρονιά. Μάλιστα ο ίδιος δεν έφυγε με άδεια χέρια. Όλα τα παιδιά του σχολείου είχανε κάνει από μια ζωγραφιά αφιερωμένη στον ίδιο και του τις παρέδωσε σε έναν καλαίσθητο φάκελο η διευθύντρια του νηπιαγωγείου.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση απονομής των αναμνηστικών απολυτηρίων ήταν και ο γνωστός ζωγράφος Kristo Defrim Hasa ο οποίος φιλοτέχνησε με ιδιαίτερα σχέδια τον εξωτερικό τοίχο του σχολείου. Εκεί όπου «δεσπόζει» και η φράση ψυχής: «Να το μυστικό μου…Είναι πολύ απλό: μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν την βλέπουν…».

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Να το μυστικό μου. είναι πολύ απλό: μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν βλέπουν. 佛天 梦 GR<<<E"


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος