FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δήμαρχος Ήλιδας συνεχάρη τον Αλέξη Αργυρόπουλο

Ημερομηνία: 23-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου, ο νεαρός αθλητής της ομάδας Στίβου του Κοροίβου, Αλέξης Αργυρόπουλος, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Τρίπολης να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ και να μπει σε τόσο νεαρή ηλικία στην ελίτ του άλματος εις μήκος.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας ανέφερε στον έφηβο άλτη ότι αποτελεί τρανό παράδειγμα για τα νέα παιδιά και αποδεικνύει ότι ο τόπος μας έχει μέλλον στον αθλητισμό.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Αργυρόπουλος μίλησε για την άρτια προπόνησή του στην Αμαλιάδα, από τη δημιουργία του νέους σκάμματος και μετά, αλλά και στις θυσίες που χρειάζεται να κάνει ένα παιδί της ηλικίας του για να επιτύχει.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος  Ήλιδας συνεχάρη τους γονείς του αθλητή, τον προπονητή του Νίκο Καστανά και το σωματείο «Κόροιβος» για τη σημαντική και πολύπλευρη συνεισφορά του στην πόλη, όλα αυτά τα χρόνια.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο νεαρός άλτης «προσγειώθηκε» στα 7,82 μ. στο μήκος και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, ενώ έγινε ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή άλτης της κατηγορίας του σε ολόκληρη την Ευρώπη, βάζοντας παρακαταθήκη για σπουδαίες εμφανίσεις στις διοργανώσεις που ακολουθούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος