FOLLOW US: facebook twitter

Ο δήμαρχος Αχαρνών ούρλιαζε απεγνωσμένος: «Να φύγουν όλοι από τη Βαρυμπόμπη! Η φωτιά ξέφυγε.»

Ημερομηνία: 03-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον
fwtia

«Καίγονται σπίτια, να απομακρυνθούν όλοι» φώναζε, ενώ ακόμα δεν είχε δοθεί καμία εντολή για εκκένωση από τις αρχές!


Εφιαλτικές στιγμές ζουν άνθρωποι και πυροσβέστες στη Βαρυμπόμπη καθώς το πύρινο μέτωπο έχει ξεφύγει και κατευθύνεται προς κατοικημένες και βιομηχανικές περιοχές!

Τη στιγμή που οι Πυροσβεστικές δυνάμεις διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους, και ενώ η Πολιτική Προστασία δεν είχε δώσει ακόμα καμία εντολή, ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός φώναζε απελπισμένος σε τηλεοπτική σύνδεση να απομακρυνθούν οι κάτοικοι, γιατί η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου και ότι καίγονται σπίτια!

«Η κατάσταση ξέφυγε πραγματικά. Αυτήν την στιγμή έχει περάσει μέσα στον οικισμό της Βαρυμπόμπης και καίγονται σπίτια. Κάνουμε έκκληση στους κατοίκους να φύγουν. Είναι κόλαση πραγματική, κάνω έκκληση να απομακρυνθεί ο κόσμος, να φύγουν όλοι από την Βαρυμπόμπη, η φωτιά είναι τεράστια, το μέτωπο είναι τεράστιο! Εξαπλώνεται με τεράστια ταχύτητα προς τον οικισμό, έκκληση να φύγουν οι κάτοικοι», φώναζε ο δήμαρχος Αχαρνών.

Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε γνωστό ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για τον οικισμό Αδάμες, ενώ 80 παιδιά είχαν ήδη απομακρυνθεί από παιδική κατασκήνωση.

Πηγή: newsbreak.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος