FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δήμαρχος Πύργου καλεί τους δημότες στη μεγάλη γιορτή

Ημερομηνία: 13-12-2022 | Συντάκτης:

Αύριο Τετάρτη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία στις 19.30

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους του δημότες απευθύνει ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος για την εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης αύριο Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 19.30.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, καθώς ο Δήμος Πύργου έχει ετοιμάσει ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα με συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Άκη Δείξιμου (έναρξη στις 20.00) αλλά και πολλές δράσεις για τους μικρούς επισκέπτες.

«Ο Δήμος Πύργου, για άλλη μια χρονιά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, αλλά κυρίως για τα παιδιά, που είναι και οι «πρωταγωνιστές» των εορτών. Πρώτο μας μέλημα είναι ο άνθρωπος κι έτσι πορευόμαστε από την αρχή της θητείας μας. Προσπαθούμε, μέσα σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι μας, να δημιουργήσουμε εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και να αναπτερωθεί το ηθικό των δημοτών μας. Ο κόσμος του Πύργου και των περιχώρων αγκαλιάζει πάντα τις εκδηλώσεις μας. Και αυτό μας δηλώνει ότι οι πολίτες διψούν για ποιοτική ψυχαγωγία. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το “παρών” στη εκδήλωση φωταγώγησης του δέντρου, να διασκεδάσουν στη συναυλία και τους μικρούς μας φίλους να παίξουν και να χαρούν με τις εκπλήξεις που τους έχουμε ετοιμάσει».

Πλούσιο πρόγραμμα στην φωταγώγηση του δέντρου

Από νωρίς το απόγευμα θα στηθεί στην πλατεία ένα εορταστικό σκηνικό, με ανιματέρ που θα παρουσιάζει τα δρώμενα και θα καλεί τα παιδιά να πάρουν μέρος σε διάφορα παιχνίδια.

-Ένας γίγαντας Άγιος Βασίλης θα περιμένει τους μικρούς φίλους.

-Κεράσματα για όλους! Θα προσφερθεί δωρεάν μαλλί της γριάς, ζεστό κρασί και ζεστή σοκολάτα.

-Στις 19.30 ο Δήμαρχος Πύργου θα ανάψει τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, κηρύσσοντας έτσι την έναρξη των πλούσιων εκδηλώσεων.

-Στις 20.00 τη σκυτάλη παίρνει ο Άκης Δείξιμος και το συγκρότημά του. Ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές/ερμηνευτές/συνθέτες της γενιάς του, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του μας καλεί σε ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Επίσης, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων-Πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στις 22 Δεκεμβρίου. Επ’ αυτών, θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος