FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας έκοψε την πίτα του – Στα ανακαινισμένα γραφεία τους οι δικηγόροι

Ημερομηνία: 03-02-2020 | Συντάκτης:

Στα ανακαινισμένα προσφάτως γραφεία του Συλλόγου στο διατηρητέο ιδιόκτητο πλέον «σπίτι» των δικηγόρων στον πεζόδρομο της δημοτικής αγοράς Πύργου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το απόγευμα της Παρασκευής.  Την πίτα ευλόγησε ο π. Ηλίας Παπαγγελής, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δικηγόροι του Πύργου με τις οικογένειες και τα παιδιά τους, συνταξιούχοι, δικαστές και δικαστικοί υπάλληλοι, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Ο κ. Δημητρουλόπουλος ευχαρίστησε την Ι. Μητρόπολη Ηλείας για την άριστη συνεργασία που διατηρεί με τον Δικηγορικό Σύλλογο  και προσωπικά τον Πρωτοσύγκελο π. Ηλία Παπαγγελή, τονίζοντας ότι απολαμβάνει την αγάπη και την εκτίμηση των συμπολιτών μας και του προσέφερε ένα μικρό αναμνηστικό για την παρουσία του στα γραφεία τους.  Στη συνέχεια ο πρόεδρος καλωσόρισε τους συναδέλφους του και όλους τους προσκεκλημένους στα  ανακαινισμένα γραφεία του Συλλόγου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, που αποτελούν όπως ανέφερε ένα κληροδότημα-δωρεά της αείμνηστης Μπεμπέκας Μπριμπίλη  και του αδελφού της προς στον Δικηγορικό Σύλλογο εξ αδιαιρέτου με την Μητρόπολη Ηλείας και πριν από τρία χρόνια ο Μητροπολίτης δώρισε το μερίδιό του στο Δικηγορικό Σύλλογο, που έγινε πλέον αποκλειστικός ιδιοκτήτης του κτιρίου. Όπως είπε ο κ. Δημητρουλόπουλος, τα τελευταία χρόνια το κτίριο αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και έχρηζε ανακαίνισης και έγιναν πρόσφατα πολλές εργασίες εσωτερικά και εξωτερικά. Εξωτερικά έγινε πλήρης ανακαίνιση και φωτίστηκε εξ ολοκλήρου, έγιναν μονώσεις και βαψίματα εσωτερικά  και συντήρηση  των επίπλων από ειδικούς συντηρητές λόγω της μεγάλης αξίας τους.  Καταλήγοντας ανέφερε ότι σκοπεύουν να προσδώσουν στα γραφεία τους μεγαλύτερη χρήση από αυτήν που ως τώρα είχαν.

Τέλος, ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, τονίζοντας ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος και το 2020 θα συνεχίσει να μάχεται για όλα εκείνα που θέλει να πετύχει τόσο στον τομέα απονομής της Δικαιοσύνης όσο και της άσκησης του επαγγέλματός τους, δεδομένου ότι οι προκλήσεις της νέας χρονιάς θέτουν νέα ζητήματα που όλοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος