FOLLOW US: facebook twitter

Με την δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Ημέρα» ο αξιωματικός Ε.Α της Π. Α Πέτρος Βλαγκούλης

Ημερομηνία: 11-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα του κ. Πέτρου Βλαγκούλη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Καλωσορίζω στην μεγάλη αγκαλιά της δημοτικής μας παράταξής ένα αγαπητό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, τον απόστρατο αξιωματικό της πολεμικής μας αεροπορίας κ. Πέτρο Βλαγκούλη.

Πρόκειται για έναν ενεργό πολίτη που χαρακτηρίζεται από την ευθύτητα του λόγου του, την κοινωνικότητα και την εντιμότητά του.  Μαζί θα δώσουμε την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, πάντα με γνώμονα το έργο και τις αλήθειες μας.

Του εύχομαι καλή επιτυχία!»

Από την πλευρά του ο κ. Πέτρος Βλαγκούλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Συστρατευόμαστε όλοι σε αυτόν τον τίμιο και δίκαιο αγώνα, προκειμένου να δοθεί στο Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο καθαρή λαϊκή εντολή για ανανέωση της θητείας του.

Εμπιστεύομαι απόλυτα τον ΑΝΘΡΩΠΟ και το έργο που έχει επιδείξει στον δήμο μας. Γι’ αυτό αποφάσισα να βρεθώ στο πλευρό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Διαθέτω τον απαιτούμενο χρόνο, την εμπειρία, αλλά έχω και την όρεξη να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις προς όφελος των συμπολιτών μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος