FOLLOW US: facebook twitter

Ο Αστέρας ευχαριστεί τον Δ. Κωνσταντόπουλο

Ημερομηνία: 24-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Δ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο με αφορμή την χορηγία του προς τον σύλλογο. Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Αστέρα, Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Αστέρα αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ήλιδας, για την τόσο ευγενή και γενναιόδωρη οικονομική του ενίσχυση προς κάλυψη των αναγκών της ομάδας μας.

Η παραπάνω χειρονομία αποδεικνύει έμπρακτα το πνεύμα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς αθλητικής προσφοράς ενός σπουδαίου συμπολίτη μας που επανειλημμένα έχει αποδείξει με πράξεις ότι νοιάζεται αληθινά για τις ανάγκες του τόπου μας και επιδεικνύει πάντα ιδιαίτερη ευαισθησία για τον τοπικό αθλητισμό και την νεολαία μας. Με την σημαντικότατη συνεισφορά του ο κ. Κωνσταντόπουλος στέκεται «συναθλητής» στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της ομάδας μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης, κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης μέσω έμπρακτης βοήθειας, σήμερα θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με πράξεις το μέλλον του τόπου μας, την νεολαία μας!

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της βοήθειάς του και ευχόμαστε από καρδιάς στον ευγενή χορηγό μας υγεία και ευημερία και καλή επιτυχία στον αγώνα του για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ήλιδας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος