FOLLOW US: facebook twitter

Ο Aρίων στο αθλητικό μητρώο της Γ.Γ.Α.

Ημερομηνία: 20-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αρίων Αμαλιάδας καταχωρήθηκε στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο και εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για το γεγονός: «Μετά από άκρως απαιτητική και εξαντλητική διαδικασία, σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο 4726/2020-ΦΕΚ 181/Α/18-9-2020 ο Αρίων Αμαλιάδας που κατέχει ήδη την ειδική αθλητική αναγνώριση στη κολύμβηση και στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ανήκει στο κατάλογο των σωματείων που κατέθεσαν πλήρη το φάκελο εγγραφής στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ο Αρίων επιβεβαιώνεται όπως και τα μέλη του, κινούμενος σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου και είναι ο μόνος κολυμβητικός σύλλογος στο νομό Ηλείας που ολοκλήρωσε τη δύσκολη αυτή διαδικασία.

Η ιστοσελίδα της Γ.Γ. Αθλητισμού (στο link https://gga.gov.gr/…/3099-eggegrammena-athlitika-swmateia) δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να έχουν πραγματική και ασφαλή ενημέρωση χωρίς να παρασύρονται από ανακρίβειες και αναλήθειες. Ο Αρίων δραστηριοποιείται στο κολυμβητήριο Ήλιδας με καθημερινή λειτουργία για όλες τις ηλικίες. Συνεργαζόμενος με προπονητές – αποφοίτους πανεπιστημίου με ειδικότητες κολύμβησης, σας καλεί να γνωρίσετε τα μυστικά του υγρού στίβου πάντα με σεβασμό, υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6979846941 και στη Γραμματεία του Συλλόγου στο πρώτο γραφείο πίσω από τις κερκίδες του κολυμβητηρίου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος