FOLLOW US: facebook twitter

Ο Άγιος Βασίλης στο Σπίτι του «Χαμόγελου του παιδιού» στη Βροχίτσα!

Ημερομηνία: 22-12-2022 | Συντάκτης:

Μια ωραία έκπληξη επιφύλαξε στα παιδιά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελαιώνα

Μια ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη επιφύλαξε στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στη Βροχίτσα, ο  δραστήριος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελαιώνα που διακρίνεται για τις δράσεις εθελοντισμού και αλληλεγγύης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια. Έτσι, τούτες τις γιορτινές μέρες, επέλεξε παραμονές Χριστουγέννων,  να βρεθεί στο Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στη γειτονική Βροχίτσα.   Ο ‘Αγιος Βασίλης, φορτωμένος δώρα και γλυκίσματα,  χτύπησε την πόρτα των παιδιών, μαζί με τον κλόουν Βούλη που συνοδεύονταν από μέλη του Συλλόγου και όλοι μαζί πέρασαν ένα πολύ όμορφο απόγευμα με γέλια και παιχνίδια.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από την έκπληξη, πήραν τα δώρα που τους έφερε ο Άγιος Βασίλης ενώ ο κλόουν  Βούλης με το πολύχρωμο κοστούμι του, τα αστεία και τα κόλπα του,  σκόρπισε γέλιο και χαρά στα παιδάκια, που τούτες τις άγιες ημέρες το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ. 

Το Σπίτι του Χαμόγελου στη Βροχίτσα , άνοιξε την αγκαλιά του στα παιδιά το 2013 και από τότε μέχρι σήμερα μεγαλώνουν στο πλαίσιο του Προγράμματος Ημερήσιας Φροντίδας 15 παιδιά από 4,5 έως 15 ετών. Δίπλα στα παιδιά βρίσκεται μία εξειδικευμένη ομάδα συνολικά 5 ατόμων, η οποία απαρτίζεται από 2 παιδαγωγούς, 1 εκπαιδευτικό, 1 οδηγό και 1 κοινωνική λειτουργό, που φροντίζουν με αγάπη τα παιδιά που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους, για να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος