FOLLOW US: facebook twitter

Ο 32χρονος Νίκος Μουρούτης το νέο θύμα του τραγικού τροχαίου στην Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 18-09-2020 | Συντάκτης:

Ο 32χρονος Νίκος Μουρούτης  από την Κυλλήνη, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι το θύμα της νέας τραγωδίας στο θανατηφόρο τροχείο που σημειώθηκε στον δρόμο καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου το βράδυ της Πέμπτης, στο ύψος των Καβασίλων του δήμου Πηνειού. Πρόκειται για το τρίτο θύμα των τελευταίων ημερών στο δρόμο του θανάτου, που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε ένα κόκκινο Toyota Corola που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα λευκό βαν με οδηγό έναν αλλοδαπό άνδρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατός του, ενώ στο τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά και οι δύο επιβαίνοντες στο βαν. Στο σημείο έφθασαν περιπολικά της τροχαίας Ήλιδας που έκλεισαν το δρόμο, πυροσβεστικό όχημα από τα Λεχαινά για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Νίκος Μουρούτης στο παρελθόν πριν από 3,5 χρόνια είχε ξανά τροχαίο ατύχημα με την μηχανη του στην διασπορά με σοβαρό τραυματισμό, νοσηλεύτηκε στην εντατική και τότε κατάφερε να βγει νικητής, ωστόσο την Πέμπτη το βράδυ ο θανατος του έστησε καρτέρι με έναν παρόμοιο τραγικό τρόπο.

Για τα αίτια του δυστυχήματος έρευνες διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος