FOLLOW US: facebook twitter

“O κόσμος ανάποδα” – Ομάδες εργασίας μαθητών δημοτικού

Ημερομηνία: 10-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

paremvaseis-o-kosmos-anapoda

Εποικοδομητική συνεργασία σχολείων Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με τις «Παρεμβάσεις»

Tο Κέντρο Πρόληψης “Παρεμβάσεις”, φορέας προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας και πρόληψης των εξαρτήσεων στο νομό, σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία Πελοπίου, Πλατάνου Χελιδονίου και τους αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνει ομάδα παιδιών για τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης.

Μέσα από παραμύθια, παιχνίδια και ομαδικές ασκήσεις, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να “συναντηθούν” με εποικοδομητικούς τρόπους συνεργασίας, επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης.

Η ομάδα θα πραγματοποιείται σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Πελοπίου μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη απόγευμα και ώρα 4:00 – 5:30μ.μ και θα ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου. Συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν είτε οι ίδιοι οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ομάδα είτε οι γονείς τους τηλέφωνο του Κέντρου 26220-29710 έως και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρες 09:00 με 14:30.

Η συμμετοχή των παιδιών και στην ομάδα είναι εθελοντική με μοναδική προϋπόθεση την σταθερή τους παρουσία σε αυτή.

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν από 8-12 μαθητές χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα. Κατερίνα Λάγαρη, ψυχολόγος, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε σε σχέση με την ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος