FOLLOW US: facebook twitter

Oμορφιά και υγεία

Ημερομηνία: 08-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

lemoni

Λεύκανση των δοντιών

Χυμός λεμονιού

Το Λεμόνι βοηθάει στο να διατηρήσεις το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών σου. Μπορείς να προσθέσεις μια πρέζα αλάτι ή μαγειρική σόδα σε ένα κουταλάκι του γλυκού που περιέχει χυμό λεμονιού.

Έπειτα, άπλωσε αυτό το μείγμα στα δόντια σου και τρίψτε τα. Μπορείτε επίσης να αντί γι’ αυτό, να τρίψεις την φλούδα τους στα δόντια σου, αν το αντέχεις φυσικά.

Βέβαια, η υπερβολική χρήση του λεμονιού στα δόντια σου μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία, λόγω της όξινης ιδιότητας του, γι ‘αυτό χρησιμοποίησε το με μέτρο.

Καρότα

Τα καρότα σε βοηθούν να αποφύγεις το κιτρίνισμα των δοντιών. Επίσης, βοηθούν να καθαρίσει η επιφάνεια των δοντιών σου και εμποδίζουν τη συσσώρευση της πλάκας, λόγω της ινώδους φύσης τους. Το καλύτερο όμως είναι ότι χρησιμοποιώντας το καρότο, που δεν περιέχει όξινες ιδιότητες, δεν βλάπτεις τα δόντια σου.

karoto

Μαύρη σοκολάτα

Η Μαύρη σοκολάτα βοηθάει ώστε να διατηρηθούν τα δόντια σου γερά, υγιέστερα αλλά και πιο λευκά. Περιέχει μια ουσία η οποία ισχυροποιεί την αδαμαντίνη των δοντιών σου και τα προστατεύει από τα τρόφιμα που προκαλούν τον αποχρωματισμό τους.

mavri-sokolata


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος