FOLLOW US: facebook twitter

Oι 10 πιο “δυνατοί” για το 2017 στο κόσμο του αυτοκινήτου

Ημερομηνία: 01-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

dunatoi-amaxia

Από το 2005 το Motor Trend δημιουργεί τη δική του Power List, μία λίστα που αναδεικνύει τους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να κάνουν η διαφορά στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας την κάθε χρονιά. Μπορεί να περιλαμβάνονται μηχανικοί, οδηγοί αυτοκινήτων και επιχειρηματίες.

Η λίστα λοιπόν για τους πιο.. δυνατούς ανθρώπους του 2016 είναι έτοιμη. Για να δούμε ποιο πρόσωπο βρίσκεται στο νούμερο 1… Ας ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση!

Jeremy Clarkson και Andy Wilman

Δούλεψαν μαζί για να μετατρέψουν το παλιό Top Gear του BBC σε ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο. Ο Clarkson αποτελεί το αστέρι μπροστά από την κάμερα και ο Wilman το μυαλό πίσω από αυτό. Τώρα συνεργάζονται για το νέο τηλεοπτικό σόου «The Grand Tour».

dunatoi-amaxia1

Johan de Nysschen

Είναι ο πρόεδρος της Cadillac και πέρυσι βρισκόταν στη θέση 21 της λίστας. Οι αποφάσεις που πήρε, όπως η λειτουργία της Cadillac ως ξεχωριστή οντότητα με έδρα στη Νέα Υόρκη, η ανάπτυξη πλατφορμών ή τα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης ήταν ανάμεσα στις ιδέες που βοήθησαν να τον ισχυροποιήσουν στο χώρο του αυτοκινήτου.

dunatoi-amaxia2

Tim Cook

Είναι ο CEO της  Apple. Η Apple θέλει να εμπλακεί στην αυτόνομη οδήγηση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τελικά με αυτό το πολυσηζητημένο Apple Car.

dunatoi-amaxia3

Mark Reuss

Ο Mark Reuss είναι ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Ανάπτυξης Προϊόντων, Προμηθειών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας της GM και το 2016 είχε τη θέση 14. Είναι αυτός που επιδιώκει τα καλύτερα προϊόντα σε όλη την γραμμή παραγωγής της μάρκας. Δεν μιλάμε μόνο για το καλύτερο στυλ και την προηγμένη τεχνολογία, αλλά και τα υλικά για τη μείωση του βάρους και ό, τι αφορά τις εξελισσόμενες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης

dunatoi-amaxia4

Lewis Hamilton

Πέρυσι ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1. Μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα να είδαμε να σηκώνει το κύπελλο ο Nico Rosberg, αλλά ο Lewis Hamilton βρίσκεται στο νούμερο 6.

dunatoi-amaxia5

Dieter Zetsche

Ανεβαίνοντας δύο θέσεις από πέρυσι ο Dieter Zetsche βρίσκεται φέτος στο νούμερο 5. Είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Daimler.

dunatoi-amaxia6

Stefano Varisco

O Stefano Varisco είναι ο επικεφαλής της Vehicle Dynamics. Είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την εποπτεία της ανάπτυξης του καινοτόμου συστήματος ελέγχου ολίσθησης της Ferrari, που χρησιμοποιείται σε μοντέλα όπως οι 488 GTB και GTC4Lusso.

dunatoi-amaxia7

Robin Page

Ο υπεύθυνος του εσωτερικού σχεδιασμού για τα αυτοκίνητα της Volvo είναι στη θέση 3.

dunatoi-amaxia8

Tobias Moers

Ο Tobias Moers είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος.της AMG και ανέβηκε τρεις θέσεις από το 2016. Είναι υπεύθυνος για τη μετατροπή της AMG από το in-house παράρτημα παραγωγής οχημάτων επιδόσεων της Mercedes-Benz, στη πιο δημοφιλή αυτόνομη μάρκα επιδόσεων στον κόσμο.

dunatoi-amaxia9

Elon Musk

Το πρόσωπο της χρονιάς δεν είναι άλλο από το γνωστό σε όλους μας Elon Musk, της Tesla Motors, ο οποίος την περυσινή χρονιά ήταν στη θέση 26.

Πηγή: Newsauto.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος