FOLLOW US: facebook twitter

ΝΒΑ: Στα σκαριά διαγωνισμός σουτ… από το σπίτι με σταρ της λίγκας

Ημερομηνία: 05-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Με την καραντίνα λόγω του κορονοϊού να αναμένεται να κρατήσει καιρό, το ΝΒΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει διαγωνισμό σουτ με συμμετέχοντες τους παίκτες από το σπίτι τους.

Το ΝΒΑ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και να τον διασκεδάσει εν μέσω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, εξετάζει μία ρηξικέλευθη πρόταση.

Όπως έγινε γνωστό, η λίγκα βρίκεται σε συζητήσεις με το ESPN προκειμένου να παρουσιάσουν στον κόσμο έναν διαγωνισμό σουτ με συμμετέχοντες παίκτες του ΝΒΑ από το…  σπίτι τους. Περίπου δηλαδή, αφού θα συμμετάσχουν παίκτες που μπορούν να το κάνουν, διαθέτοντας μπασκέτα στο σπίτι τους.

Το παιχνίδι που σκοπεύουν να παίξουν είναι το γνωστό “H-O-R-S-E”, του οποίου οι βασικοί κανόνες είναι οι εξής: Συμμετέχουν δύο παίκτες, με έναν παίκτη να δοκιμάζει να σουτάρει από ένα σημείο του γηπέδου (ή έξω από αυτό), θέτοντας αυτός τους κανόνες (π.χ να ευστοχήσει με ταμπλό ή το ανάποδο χέρι) και ο άλλος πρέπει να τον μιμηθεί. Αν ο δεύτερος παίκτης αποτύχει, τότε προστίθεται ένα γράμμα από το “H-O-R-S-E”. Νικητής είναι ο παίκτης που θα υποχρεώσει τον αντίπαλό του σε 5 άστοχα σουτ.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν αντιμετωπίστηκε ακριβώς με ενθουσιασμό από τον κόσμο, τουλάχιστον  στην αρχή. Όπως και να έχει πάντως, δείχνει ότι στο ΝΒΑ τουλάχιστον προσπαθουν να σκεφτούν λύσεις για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Πηγή: sport24.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος