FOLLOW US: facebook twitter

Νύχτα τρόμου για 89χρονη στη Βάρδα: Ξημερώματα αντιμέτωπη με τους ληστές που την απείλησαν με μαχαίρι και της πήραν την σύνταξη

Ημερομηνία: 20-11-2018 | Συντάκτης:

Αντιμέτωπη με τρεις ληστές βρέθηκε μια 89χρονη γυναίκα στο Ψάρι Βάρδας τα ξημερώματα της Κυριακής. Η άτυχη υπερήλικη στις 3.30 τα χαράματα και ενώ κοιμόταν αντιλήφθηκε πως τρία άτομα μπήκαν στο σπίτι της, από ανασφάλιστη πόρτα.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες βρέθηκαν απέναντι στην 89χρονη την οποία απείλησαν με μαχαίρι για να τους δώσει τα λιγοστά χρήματα που είχε από τη σύνταξή της για να ζήσει.

Ο ένας από τους τρεις καθήλωσε την 89χρονη στο κρεβάτι της και οι υπόλοιποι άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για να βρουν τα λεφτά που είχε. Οι δράστες κατάφεραν να της αποσπάσουν το ποσό των 460 ευρώ και να τραπούν στη συνέχεια σε φυγή.

Βγαίνοντας από το σπίτι οι δράστες κλείδωσαν την πόρτα ενώ έκοψαν και το καλώδιο του τηλεφώνου, ώστε να μην έχει δυνατότητα επικοινωνίας.

Η 89χρονη σοκαρισμένη έμεινε μέσα στο σπίτι της μέχρι να ξημερώσει και ύστερα βρήκε το κουράγιο να καταφέρει να βγει από το σπίτι και να ενημερώσει την Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Από τα πρώτα στοιχεία οι δράστες φέρεται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από τις Αρχές, σχετικά με την ταυτότητα των δραστών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος