FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ντύνεται στα «βυσσινί» ο Τριανταφύλλης

Ημερομηνία: 23-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Νέα σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα της Αμαλιάδας

 

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Ο Αστέρας κάνει δικό του ένα hot όνομα στο μεταγραφικό παζάρι, τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, Παναγιώτη Τριανταφύλλη. Έναν ποδοσφαιριστή, που βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του Πανηλειακού όσο και του Α.Ο. Ξενοφών, καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Ηλείους ποδοσφαιριστές από άποψη τεχνικής κατάρτισης. Ο Αστέρας ενισχύεται, όμως, και με έναν παίκτη που έχει μεγάλη εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του καθώς έχει κάνει πρωταθλητισμό κυρίως με τον Ενιπέα όπου μεσουράνησε για τρεις σεζόν, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις την περίοδο που η ομάδα του Λαντζοΐου διεκδικούσε τον τίτλο στην Α1. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί και στη Γ΄ Εθνική με τη Δόξα Ν.Μανωλάδας, αλλά και στον ΠΑΟ Ρουφ στη δυνατή Α΄ Αθήνας, σε ηλικία 19-20 ετών.

Ο Πυργιώτης Παναγιώτης Τριανταφύλλης, που έχει παίξει και στον Αλφειό (τη σεζόν 2019-2020), την προηγούμενη σεζόν των 6 αγωνιστικών ήταν στη Θύελλα Καταραχίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής» επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο παίκτης θα ενσωματωθεί από τον επόμενο μήνα καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται σε νησί των Κυκλάδων.

Επτά μεταγραφές…

Μια σπουδαία μεταγραφή για τον Αστέρα με έναν παίκτη που δημιουργεί και σκοράρει. Είναι η έβδομη μεταγραφή για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, καθώς είχαν προηγηθεί οι Ανδρέας Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Χατζηγιάννης, Μπαρδούσης, Γκρίλλας και Βασιλικόπουλος. Απομένει να αποκτηθεί ένας ακόμη αμυντικός και θα ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Στην Αμαλιάδα το πρώτο φιλικό

Στα αγωνιστικά, το πρώτο φιλικό, με αντίπαλο τον Ηλειακό Βαρθολομιού το προσεχές Σάββατο δεν θα διεξαχθεί τελικά στο Βαρθολομιό, αλλά στην Αμαλιάδα, μετά από απόφαση των δύο ομάδων (ώρα έναρξης 5.30μ.μ.). Έτσι, οι φίλοι του Αστέρα θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την ομάδα μέσα στην πόλη τους, μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή από πλευράς ρόστερ και θεωρείται σίγουρο πως θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Α1. Ακολουθούν άλλα δύο δυνατά φιλικά, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου με τον Αλφειό στο Επιτάλιο και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου με τον Ξενοφώντα στην Αμαλιάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος