FOLLOW US: facebook twitter

Σ. Ντούσκος: “Πώς να το περιμένω το χρυσό; Όλοι οι αντίπαλοί μου είναι 2 μέτρα”

Ημερομηνία: 30-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Στέφανος Ντούσκος έφερε το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην Ελλάδα και ήταν χρυσό!


Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις ώρες από τη στιγμή του θριάμβου του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο για να συνειδητοποιήσει τι έχει πετύχει. Για να το παραδεχτεί. “Τώρα πια κατάλαβα τι έχω πετύχει. To συνειδητοποίησα πια!¨”, ψέλλισε αποκαμωμένος στο SPORT24. Σχετικά γρήγορα συγκριτικά με αντίστοιχες επιτυχίες άλλων αθλητών. Ο Στέφανος Ντούσκος δεχόταν ομοβροντία τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων μετά το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε στο σκιφ των ανδρών. Ήταν τα περισσότερα μηνύματα που έχει λάβει ποτέ στη ζωή του μέσα σε λίγες ώρες. Δικαίως ήταν σαστισμένος με το χαμό που προκάλεσε.

Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στο Τόκιο ήρθε με την… όπισθεν. Αυτή είναι η ιδιαιτερότητα του αθλήματος. Οι κωπηλάτες τραβούν κουπί με την πλάτη στον τερματισμό, διαφορετικά δεν πρόκειται να φτάσουν σε αυτόν. Λίγο πριν μπει στο καθιερωμένο doping control που περνούν όλοι οι Ολυμπιονίκες τραγουδούσε συνθήματα στον γιατρό της κωπηλασίας, Γιάννη Χριστογιάννη, ο οποίος βρισκόταν συνεχώς δίπλα του: “Bringing gold! Bringing gold! Tell the world I’m bringing the gold!”

Ο Στέφανος Ντούσκος είναι ήρεμη δύναμη. Έγινε Ολυμπιονίκης χωρίς εξάρσεις και το χαμόγελό του έφτανε ως το σπίτι του, στα Γιάννενα. Όλη η πόλη ήταν στο πόδι για το καμάρι της τα ξημερώματα.

Πηγή: sport24.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος