FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Σπυρόπουλος: «Το καλύτερό μας παιχνίδι…»

Ημερομηνία: 19-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του ΠΑΟΒ συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη νίκησε στο ηλειακό ντέρμπι τον ΠΑΟ Βάρδας και πήρε βαθμολογική ανάσα, πραγματοποιώντας το καλύτερό του παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο είχε δύο γκολ και τρία δοκάρια, με την τριάδα της  επίθεσης Κάρδαρη, Σαμπανέι και Βαζ να… πετάει φωτιές. Ο τεχνικός της ομάδας, Ντίνος Σπυρόπουλος, κατά τη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους στα περισσότερα φετινά ματς με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Ο Αχαιός προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά: «Είχαμε πει με τα παιδιά από τη Δευτέρα, ότι αυτό το ματς είναι ένας μεγάλος τελικός για μας, τουλάχιστον βαθμολογικά. Ξέραμε τις δυσκολίες ότι είναι ένα ηλειακό ντέρμπι με μια ομάδα που και αυτή ήθελε βαθμούς. Νομίζω πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας διότι έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με πάρα πολλές τελικές, δύο γκολ και τρία δοκάρια και θα μπορούσε το σκορ να ξεφύγει πάρα πολύ και να μιλούσαμε διαφορετικά τώρα. Σήμερα είχαμε περιορισμένες λύσεις λόγω των απουσιών και των προβλημάτων που υπήρχαν μέσα στην εβδομάδα και βγάλαμε κούραση στο β΄ ημίχρονο. Έτσι, δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο, να πετύχει ένα πραγματικά ωραίο γκολ και να μπει στο παιχνίδι. Νομίζω όμως ότι η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη, πολλά συγχαρητήρια στα δικά μου τα παιδιά γιατί υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα καθώς, όπως έχουμε ξαναπεί, η Βάρδα δεν αξίζει να είναι στις χαμηλές θέσεις. Από δω και πέρα, με οδηγό τη νίκη αυτή, πρέπει να συνεχίσουμε. Είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας, σήμερα ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε πει με τα παιδιά για το σημερινό ματς ότι δεν υπάρχουν τακτικές, πρέπει να παίξουμε με ψυχή και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια στον coach Άρη Ρουμελιώτη και στον Ολυμπιακό και εύχομαι να πετύχει το στόχο του, όπως σε όλες τις ηλειακές ομάδες και να έχουμε υγεία».

Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟΒ, η δυνατή Ερμιονίδα εκτός έδρας, την προσεχή Κυριακή. Η ομάδα της Βουπρασίας θα πάει από το Σάββατο στο Κρανίδι έτσι ώστε να παραταχθεί χωρίς να είναι επιβαρυμένη από την κούραση του ταξιδιού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος