FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Παναγιωτακόπουλος: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά»

Ημερομηνία: 14-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως νίκησε στον Πύργο και επιβεβαίωσε την βελτιωμένη εικόνα του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου εδώ και δύο μήνες περίπου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, έχοντας κάνει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία επτά ματς. Έτσι, κέρδισε μία θέση στη βαθμολογία, αλλά το κυριότερο είναι ότι πλησίασε το γκρουπ των ομάδων που είναι αμέσως πιο κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να ανέβουν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία και να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, σε δηλώσεις του στην «Πρωινή», τόνισε πως δεν αξίζει στην ομάδα να βρίσκεται στις δύο τελευταίες θέσεις αλλά ψηλότερα. «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη στον Πύργο, δώσαμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αλλά για να έχει αξία αυτή θα πρέπει να κερδίσουμε και τη Θύελλα Πατρών την Κυριακή στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν αξίζει να βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό λέω και στους παίκτες μου. Αξίζουμε κάτι παραπάνω, έχουμε τις δυνατότητες γι’ αυτό και νομίζω ότι φαίνεται και στο γήπεδο. Την Κυριακή θα είναι ένα δύσκολο ματς με τη Θύελλα, διότι «καίγεται» για τη νίκη, αλλά εμείς είμαστε δυνατοί στην έδρα μας. Χάνουμε δύσκολα στη Ζαχάρω, μόνο από τον Αστέρα Βλαχιώτη έχουμε ηττηθεί εντός, από τότε που ανέλαβα την ομάδα και θα παλέψουμε για ακόμη μία νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δύο επιστροφές, μία απουσία

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους Καλαντζή, Γκούσκο που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ θα απουσιάσει ο Σκοζάι, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ παράλληλα είναι και τραυματίας. Έτσι, ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος θα παρατάξει δυνατή 11άδα και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος