FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Καλαμπάκος: «Έχω τον Κόροιβο στην καρδιά μου»

Ημερομηνία: 13-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Συγκινητικά λόγια από τον πρώην προπονητή του Κοροίβου και νυν του Χαρ. Τρικούπη, αμέσως μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο Μεσολόγγι

Ο Ντίνος Καλαμπάκος «πλήγωσε» τον Κόροιβο το περασμένο Σάββατο, με την ομάδα του, τον Χαρ. Τρικούπη, να κερδίζει με 73-61, αλλά ο 54χρονος coach κατά τη συνέντευξη Τύπου, αφιέρωσε μεγάλο μέρος των δηλώσεών του στον Κόροιβο, δηλώνοντας πόσο αγαπάει το σύλλογο και τους ανθρώπους του. Ο Ντίνος Καλαμπάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταρχάς συγχαρητήρια στον Κόροιβο, έκανε ένα εκπληκτικό come back από τα μέσα του γ΄ δεκαλέπτου και μετά. Φαινόταν στην αρχή μια εύκολη διαδικασία για μας αλλά μετά στριμωχτήκαμε πάρα πολύ. Εύχομαι να τα καταφέρει. Για μας ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Αν χάναμε και μας είχε 2-0 ο Κόροιβος και μπλέκαμε στα πλέι-άουτ μαζί του, θα ήταν μια χρονιά βασανιστική για μας. Να πω συγχαρητήρια στα παιδιά, θα πάρουν το ρεπό τους μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα και θα ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή», τόνισε αρχικά.

«Είμαι  υπεύθυνος που ο Κόροιβος είναι στην Α2»

Στη συνέχεια μίλησε μόνο για τον Κόροιβο: «Θέλω να μιλήσω για κάποια πράγματα που δεν αφορούν και τόσο το αγωνιστικό κομμάτι του μπάσκετ. Πέρασα καλά στον Κόροιβο και στην Αμαλιάδα, πάρα πολύ ωραία, στεναχωριέμαι που είμαι  υπεύθυνος που ο Κόροιβος φέτος είναι στην Α2. Ήταν σίγουρο πως αυτός ο κύκλος της ομάδας έκλεινε, αλλά έκλεισε  πολύ βίαια και με πολύ άτσαλο τρόπο. Είναι στενάχωρο, είναι ομάδα που αγαπάω με ανθρώπους που αγαπάω και να κλείσω με μια ευχή, ο έβδομος της παρέας στον Κόροιβο, ο ταμίας, ο Μπουλμπασάκος, να βγει γρήγορα από το νοσοκομείο, όλα να πάνε καλά και να βγει σιδερένιος και πάλι.

Ήταν δύσκολη για μένα, ψυχολογικά,  η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Είναι ένας τόπος που πέρασα καλά, που τον  αγάπησα, ήταν η πρώτη φορά που βγήκα εκτός Αθηνών, κάναμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά την πρώτη και είχε ένα τραγικό τελείωμα η περσινή χρονιά. Τους έχω στην καρδιά μου, τους έχω στο μυαλό μου και είμαι σε μια ηλικία πια που μπορώ να κρίνω, άσχετα αν θα μπει η μπάλα στο καλάθι ή όχι, αν οι φίλοι, οι σχέσεις θα μπουν σε μια διαδικασία, άσχετα αν μπει γκολ ή όχι», ανέφερε ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Άξια θαυμασμού και η στάση του Μιχάλη Κουταλιανού, ο οποίος παρά την απαγόρευση δηλώσεων, εις ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο του συναδέλφου του, δεν αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου, περιμένοντας αυτή να ολοκληρωθεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος