FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Ντάβαρης: «Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να είναι ο Πανηλειακός ισχυρός»-Συνεχίζουν Τρυφωνόπουλος-Θεοδωρακόπουλος

Ημερομηνία: 01-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

 

Ο Πανηλειακός τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει ξανά στην Α1 Κατηγορία Ηλείας και μπορεί να μην βγαίνει κάτι επίσημα προς τα έξω σχετικά με τις κινήσεις της ομάδας και αυτό να προκαλεί απορίες στους πιστούς φίλους της ενόψει της νέας σεζόν, αλλά ο Πρόεδρος του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, δεν φαίνεται να ανησυχεί. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο ισχυρός άνδρας του Πανηλειακού, έδειξε ήρεμος και σίγουρος για τον Πανηλειακό της νέας σεζόν και φάνηκε πως δεν ανησυχεί για την πορεία της ομάδας.

Ο Κώστας Ντάβαρης μας είπε χαρακτηριστικά: «Ο Πανηλειακός λόγω του μικρού πρωταθλήματος και την διεξαγωγή του, όπως όλα δείχνουν, σε δύο ομίλους, θα προχωρήσει με σταθερά βήματα. Δεν αγχωνόμαστε και δεν βιαζόμαστε. Η Διοίκηση αν χρειαστεί θα κάνει ό,τι πρέπει για να είναι η ομάδα ισχυρή και τη νέα σεζόν. Ο Πανηλειακός θα συνεχίσει με τους πολλούς και καλούς παίκτες που διαθέτει από την προηγούμενη σεζόν. Έχει ρόστερ και μάλιστα δυνατό ρόστερ. Μεταγραφές δεν σκεφτόμαστε προς το παρόν να κάνουμε, έχουμε μεγάλο ρόστερ και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Εκτός κι αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Πέρυσι, πήραμε πολλούς καλούς παίκτες και όλοι ήθελαν να παίζουν, όπως κάθε παίκτης θέλει να κάνει. Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται στον πάγκο. Φέτος, λοιπόν, που αποχώρησαν πέντε ποδοσφαιριστές, θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες μας».

Ο Κώστας Ντάβαρης, λοιπόν, με την δήλωσή του αυτή, σήμερα στην «Πρωινή», καθησυχάζει τους φιλάθλους του Πανηλειακού και απομένει να φανεί στην πράξη αν ο Πρόεδρος του Πανηλειακού θα επιβεβαιωθεί με τα λεγόμενά του και η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει και επιτάσσει η ιστορία της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συνεχίζουν Τρυφωνόπουλος-Θεοδωρακόπουλος

Στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, ο Πανηλειακός θα συνεχίσει με τους Ανδρέα Τρυφωνόπουλο-Σάκη Θεοδωρακόπουλο στον πάγκο, με τον δεύτερο να επωμίζεται κυρίως τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων. Τρυφωνόπουλος και Θεοδωρακόπουλος την προηγούμενη σεζόν είχαν οδηγήσει τον Πανηλειακό στο 6 στα 6, στην Α1 Κατηγορία, με συντελεστή τερμάτων 19-3, κερδίζοντας και τον Αστέρα στον Πύργο, στο ντέρμπι της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η εμπιστοσύνη της Διοίκησης στο πρόσωπό τους είναι δεδομένη και οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν για άλλη μια σεζόν στον Πανηλειακό.

Στο θέμα του έμψυχου δυναμικού, πέντε παίκτες έχουν αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους». Ο λόγος για τους Γιώργο Πολίτη (πήγε στη Δόξα Ν.Μανωλάδας), Νίκο Καράμπελα (επέστρεψε στον Αίαντα), Θάνος Μάζης (μεταγράφηκε στη Νίκη Τραγανού) και τους 18χρονους Παύλο  Διονυσόπουλο, Διονύση Πλαστουργό, που προπονούνται με τον ΠΑΟ Βάρδας και ενδέχεται να υπογράψουν στην ομάδα της Βουπρασίας εντός της εβδομάδας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, συνεχίζουν στην ομάδα, δια στόματος Κώστα Ντάβαρη, και θα γίνουν λίγες μεταγραφικές κινήσεις, όταν και εφόσον χρειαστεί…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος