FOLLOW US: facebook twitter

Ντ. Μιλοσέσκι: «Στόχος μας το Πρωτάθλημα»

Ημερομηνία: 15-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο παίκτης-προπονητής του Α.Ο. Ξενοφών μίλησε στην «Πρωινή» για την συμμετοχή των “ερυθρόλευκων” στα πλέι-οφ

Του Κώστα Πλιάγκου
pronisports@gmail.com


Ο Ξενοφών έστω και την τελευταία αγωνιστική έκλεισε θέση για τα πλέι-οφ, σε μια δύσκολη Α΄ Φάση του πρωταθλήματος όπως εξελίχθηκε για τους «ερυθρόλευκους», λόγω των πολλών τραυματισμών που είχαν, ενώ κάποιοι εξ αυτών ήταν σοβαροί. Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι κατέλαβε την 2η θέση στον 1ο Όμιλο και θα παίξει στα ημιτελικά με την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Α1, τον Ηλειακό Βαρθολομιό, που πήρε την πρωτιά στον 2ο Όμιλο.

Ο παίκτης-προπονητής του Α.Ο. Ξενοφών, Ντέγιαν Μιλοσέσκι μίλησε χθες στην «Πρωινή» για τα πλέι-οφ και τον στόχο της ομάδας, αναφέροντας τα εξής: «Πετύχαμε τον αρχικό στόχο μας που ήταν να μπούμε στα πλέι-οφ. Με την κατάσταση που βιώσαμε φέτος, αξίζαμε την 2η θέση. Όπως κάθε χρόνο η ομάδα μας είναι σε καλό επίπεδο και καταφέραμε και φέτος να φτάσουμε στα πλέι-οφ. Από δω και πέρα, πάμε, όπως σε κάθε παιχνίδι, για νίκη, δεν έχουμε μάθει να παίζουμε για την ισοπαλία, αλλά πάμε να κερδίσουμε, να δείξουμε καλό πρόσωπα και στη διαδικασία των πλέι-οφ. Ο Ηλειακός έχει μια καλή ομάδα, που έκανε μια πολύ καλή πορεία. Δεν υπάρχει φαβορί στα μπαράζ, αυτά τα παιχνίδια θα κριθούν από ατομικές προσπάθειες που θα κάνουν τη διαφορά. Οι ομάδες έχουν πάνω-κάτω την ίδια δυναμικότητα, όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα και είναι πιο τυχερός θα επικρατήσει. Εμείς έχουμε εμπειρία, έχουμε παίξει πολλά τέτοια ματς και περιμένουμε τέτοια ματς».

Για το αν πλέον ο στόχος είναι ο τίτλος του Πρωταθλητή Ηλείας, ο 39χρονος παίκτης-προπονητής είπε: «Εφόσον φτάσαμε μέχρι εδώ, ο στόχος μας εννοείται πως είναι το Πρωτάθλημα. Αυτό επιτάσσει και η πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, που διεκδικεί όλους τους τίτλους. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την απόδοσή τους και την υπομονή τους και να πω περαστικά στα παιδιά που τραυματίστηκαν και μερικοί από αυτούς σοβαρά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όπως ο Καββαθάς, ο Κουτσογιαννάκης και ο Κακολύρης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος