FOLLOW US: facebook twitter

Ντ. Μιλοσέσκι: «Ο Ξενοφών είναι σχεδιασμένος να φτάνει ψηλά»-Η άποψή του για το ζευγάρι Πανηλειακός- Τραγανό

Ημερομηνία: 29-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Ξενοφών για άλλη μια αγωνιστική περίοδο τα τελευταία χρόνια θα παίξει στους τελικούς της Α1 Κατηγορίας Ηλείας, διεκδικώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή Ηλείας. Μια ομάδα φτιαγμένη να πρωταγωνιστεί στο ηλειακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, έχοντας ως ηγέτη στο χορτάρι αλλά και έξω από αυτό, τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι, στο ρόλο του παίκτη-προπονητή. Ο… αειθαλής Ντέγιαν, στα 39 του χρόνια, έχει το έμφυτο ταλέντο αλλά και την εμπειρία να βάζει την σφραγίδα του σε ματς που η μπάλα είναι… βαριά, και αυτό έκανε στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ηλειακό Βαρθολομιού, σερβίροντας δύο γκολ και πετυχαίνοντας ένα, με ένα εκπληκτικό απευθείας φάουλ, το οποίο έκρινε και την αναμέτρηση.

Ο «Ντέκι» μίλησε στην «Πρωινή» για την πρόκριση στους τελικούς της Α1, αλλά και το αν έχει προτίμηση για το ποια ομάδα θέλει να αντιμετωπίσει στους τελικούς.
«Από την αρχή της σεζόν ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε στους τελικούς και το καταφέραμε. Ήταν κάτι που το περιμέναμε, διότι έχουμε δουλέψει πολύ και φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, οπότε η ομάδα είναι σχεδιασμένη για αυτά τα παιχνίδια και να φτάνει ψηλά. Τα προβλήματα ήταν τεράστια, είχαμε πολλούς τραυματισμούς, κρίμα για τα παιδιά, και όλες αυτές οι νίκες είναι αφιερωμένες και σε αυτά τα παιδιά που τραυματίστηκαν και δεν μπορούν να συμμετέχουν στην ομάδα μέχρι το τέλος», ανέφερε αρχικά.


«Καλύτερος ο Πανηλειακός»

Για το ποια ομάδα περιμένει να πάει στον τελικό και αν έχει κάποια προτίμηση, αλλά και τον στόχο της δικής του ομάδας, ο Ντέγιαν είπε: «Προβάδισμα έχει ο Πανηλειακός, θεωρώ πως είναι καλύτερη ομάδα, αλλά και το Τραγανό είναι πολύ έμπειρη ομάδα και είναι και αυτή τόσα χρόνια στο προσκήνιο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ας περάσει ο καλύτερος. Δεν έχω κάποια προτίμηση για το ποιος θα ήθελα να είναι ο αντίπαλός μου, και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, αλλά πιστεύω πως θα προκριθεί ο Πανηλειακός. Όσο για τον στόχο μας πλέον, δεν κρύβομαι ποτέ. Πάμε για το πρωτάθλημα και από κει και πέρα ο Θεός είναι μεγάλος κι ό,τι βγει. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηλειακού και τον φίλο μου, Μιχάλη Παπουτσή, για την πορεία τους φέτος. Τους αξίζει σεβασμός. Για τους παίκτες μου, τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους αφιερώνω τη νίκη, όπως επίσης στους Άγγελο Κουή, Γιάννη Βλαχόπουλο και Αλέξη Κωστόπουλο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος