FOLLOW US: facebook twitter

ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ»: «Για την ταμπακιέρα δεν λέτε τίποτα, κύριε Σάκκο;»

Ημερομηνία: 21-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ», Ευγένιος Αστερής, μέσω ανακοίνωσής του, απαντά στην ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Επειού Ήλιδας, που υπογράφει ο πρόεδρος, Θεόδωρος Σάκκος, σχετικά με τη χρήση του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ», Ευγένιος Αστερής, αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Με έκπληξη διάβασα, στον τύπο την ανακοίνωση – διαμαρτυρία που εξέδωσε ο Επειός Ήλιδας, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Θεόδωρος Σάκκος, αναφορικά με το κολυμβητήριο Αμαλιάδας.

Και λέω με έκπληξη γιατί σε αυτές τις 544 λέξεις, ο κ Σάκκος, αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στις υποτιθέμενες υποχρεώσεις που έχει ο «ΗΛΕΙΟΣ» απέναντι του Συλλόγου στον οποίο είναι πρόεδρος και δεν κάνει καμία αναφορά στις υποχρεώσεις που ο Επειός έχει για τη χρήση της συγκεκριμένης δομής.

Ο κ Σάκκος, στην ενημέρωσή του, … ξέχασε να αναφέρει πως υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες δεκάδων χιλιάδων ευρώ, προς τον «ΗΛΕΙΟ» για τις υπηρεσίες που πρόσφερε – ενοικίαση διαδρομής του κολυμβητηρίου – στο σύλλογο που εκπροσωπεί.

Ξέχασε να πει ότι ο Δήμος Ήλιδας, δεν απαίτησε να του καταβληθούν άμεσα τα χρήματα, αλλά με απόφαση του ΔΣ του Ηλείου, καλέσαμε τον κ Σάκκο – όπως και τους υπολοίπους εκπροσώπους των σωματείων – να προχωρήσουμε σε διακανονισμό των οφειλών.

Ξέχασε, επίσης να αναφέρει πως εμείς είπαμε πως το ποσό που θα προκύψει, μετά την αποχρεώση λόγω της μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου, θα αφαιρεθεί από την οφειλή.

Και το πλέον βασικό.

Ο κ Σάκκος, ξέχασε να μας εξηγήσει, το γιατί δημιουργήθηκαν οι οφειλές του Συλλόγου που εκπροσωπεί, προς τον «ΗΛΕΙΟ». Από τη στιγμή που ο σύλλογος είχε έσοδα – μηνιαίες συνδρομές –  γιατί με τη σειρά του δεν πλήρωνε τα χρήματα που είχε συμφωνήσει στον «ΗΛΕΙΟ»;

Γιατί άραγε ο κ Σάκκος, έχει τόσο επιλεκτική μνήμη; Γιατί δεν λέει τίποτα για την ταμπακιέρα;
Ο κ Σάκκος, στην ανακοίνωση – διαμαρτυρία  του αναφέρει πως «Πέρυσι, παρά τα προβλήματα για εμάς, πετύχαμε πολλά. Προβλήματα για προπονητές και αθλητές, με 75 ημέρες κλειστό το κολυμβητήριο, λόγω βλαβών, διάστημα το οποίο κύλησε με ατελείωτες ώρες μετακίνησης στα κολυμβητήρια της Πάτρας νιώθοντας σαν φτωχοί συγγενείς, βιώνοντας συχνά τον οίκτο διαφόρων. Ώρες γεμάτες σωματικής και ψυχολογικής κούρασης, ταλαιπωρία και κίνδυνο από τις συχνές μετακινήσεις για όλους μας».

Συμφωνώ αλλά θα πρέπει να ενημερώσω τον κ Σάκκο πως φέτος, επιτέλους λύσαμε χρόνια προβλήματα στο ηλιακό πεδίο και τώρα προχωράμε στην προμήθεια μιας αντλίας θερμότητας και το κολυμβητήριο θα λειτουργεί ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών,  όλες τις ημέρες του χρόνου.  Οπότε οι «ώρες μετακίνησης στα κολυμβητήρια της Πάτρας νιώθοντας σαν φτωχοί συγγενείς … και η ταλαιπωρία ο κίνδυνος από τις συχνές μετακινήσεις» εξαφανίζονται.

Κάτι που επίσης ξέχασε να αναφέρει στην ανακοίνωση – διαμαρτυρία του!

Tα «θύματα» λέει, ο κ. Σάκκος «της κλειστής πισίνας είναι η Αγωνιστική ομάδα, η Προαγωνιστική ομάδα η Ομάδα Υδατοσφαίρισης και γενικότερα η νεολαία της Ηλείας που στερείτε το δικαίωμα της άθλησης και της εκμάθησης της σωστής κολύμβησης».

Να ενημερώσω τον κ. Σάκκο, πως το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό για όλους και βέβαια τον «ΕΠΕΙΟ». Μπορεί σήμερα ο ίδιος να προχωρήσει σε διακανονισμό των οφειλών που έχει ο Σύλλογος και να υπογράψει το νέο συμφωνητικό με τον «ΗΛΕΙΟ». Το «δικαίωμα της άθλησης και της εκμάθησης της σωστής κολύμβησης» το στερεί, από τη Νεολαία της Ηλείας, ο σύλλογος σας από τη στιγμή που θέλει να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ για την χρήση του κολυμβητηρίου και αντίθετα να εισπράττει – σωστά – χρήματα από τους γονείς που πληρώνουν για να μάθουν τα παιδιά του κολύμβηση και να συμμετέχουν σε ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις.

Αφήστε στην άκρη κ Σάκκο, τα πυροτεχνήματα και ελάτε στον «ΗΛΕΙΟ» για να διακανονίσετε την οφειλή των δεκάδων χιλιάδων ευρώ που έχετε για τη χρήση του κολυμβητηρίου. Οι αθλητικές δομές της Αμαλιάδας, δεν είναι «χωράφι κανενός». Αποτελούν σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Δήμου Ήλιδας και κατ’ επέκταση των δημοτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και για τίποτα, να λειτουργεί σε βάρος των πολιτών αυτού του Δήμου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος