FOLLOW US: facebook twitter

Νοσοκομείο Πύργου: Νοσηλεύονται ήδη τέσσερις ασθενείς ύποπτοι για κορονοϊό – Άνοιξε ο 3ος όροφος για τα ύποπτα κρούσματα

Ημερομηνία: 16-03-2020 | Συντάκτης:
Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr
-Στο Ρίο διακομίστηκε 55χρονη που βρέθηκε θετική στον ιό

Η εξάπλωση του κορονοϊού και στην περιοχή μας, οδήγησε την Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας στην απόφαση να λειτουργήσει εσπευσμένα τον 3ο όροφο του Νοσοκομείου Πύργου που παρέμενε κλειστός, προκειμένου να νοσηλεύει τα ύποπτα κρούσματα έως ότου ληφθούν τα αποτελέσματα των δειγμάτων τους.

Στον 3ο όροφο έχουν αναπτυχθεί δεκαπέντε (15) κρεβάτια και ήδη νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς που σύμφωνα με τους γιατρούς έχουν κριθεί ως ύποπτα κρούσματα κορονοϊού και θα παραμείνουν έως ότου διαπιστωθεί εάν νοσούν ή όχι από τον ιό. Μάλιστα την Κυριακή τα ξημερώματα, παρελήφθη ένα θετικό αποτέλεσμα δείγματος 55χρονης γυναίκας, που είχε σταλεί προς εξέταση και αμέσως τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα, διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Ρίο.

Εκτός των παραπάνω, αρκετά είναι και τα περιστατικά που επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Πύργου με ύποπτα συμπτώματα –κυρίως πυρετό- και αφού τους έγινε λήψη δείγματος, συστάθηκε από τους γιατρούς να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου, παρά τις σοβαρές ελλείψεις δίνει τη δική του δύσκολη μάχη και όπως τόνισε και ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Δρ. Χρήστος Χριστόπουλος «με την καλή τους θέληση και προσπάθεια, τα καταφέρνουμε ξεπερνώντας τις αντιξοότητες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος