FOLLOW US: facebook twitter

Νωρίτερα η καταβολή συντάξεων και επιδομάτων Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 05-12-2019 | Συντάκτης:

Νωρίτερα θα καταβάλλει ο ΟΑΕΔ το δώρο Χριστουγέννων και τα επιδόματα ανεργίας, αλλά και ο ΕΦΚΑ τις συντάξεις Ιανουαρίου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης:

Οι συντάξεις των δικαιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη.

Οι συντάξεις των δικαιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, θα καταβληθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή.

Παράλληλα, ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ενημερώνει ότι:

Από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, θα αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Από την ίδια μέρα, θα ξεκινήσουν να προπληρώνονται και τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων, καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων. Η καταβολή θα έχει ολοκληρωθεί έως και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

ΟΠΕΚΑ: Πληρωμή ΚΕΑ και επιδομάτων παιδιού – ενοικίου

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε ότι, την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν τα παρακάτω επιδόματα και παροχές:

-Επίδομα παιδιού, προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα.

-Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), επίδομα στέγασης (ενοικίου), στεγαστικής συνδρομής, επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων και σύνταξη υπερηλίκων, επίδομα ομογενών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος