FOLLOW US: facebook twitter

Nonstop εμβολιασμοί στα Κέντρα Υγείας Ζαχάρως και Γαστούνης

Ημερομηνία: 23-02-2021 | Συντάκτης:
*Έχουν ήδη εμβολιαστεί πάνω από 600 συνολικά πολίτες 60-64 ετών

Με ικανοποιητικό ρυθμό κυλά ο εμβολιασμός του τοπικού πληθυσμού στα Κέντρα Υγείας Ζαχάρως και Γαστούνης, τα οποία ξεκίνησαν να λειτουργούν ως εμβολιαστικά κέντρα πριν από οκτώ ημέρες για την ηλικιακή ομάδα από 60 έως 64 ετών.

Όπως ανέφερε στην «Πρωινή» ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας, Προκόπης Παπαζαφείρης, καθημερινά εμβολιάζονται περίπου 40 άτομα με το εμβόλιο της AstraZeneca, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Υγείας.

«Ο εμβολιασμός προχωρά ικανοποιητικά. Έχουμε ξεκινήσει από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και καθημερινά εμβολιάζουμε περίπου 40 συμπολίτες μας από την ευρύτερη περιοχή. Όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και όλα προχωρούν πολύ καλά. Θέλω να επισημάνω πως δεν έχει αχρηστευτεί κανένα εμβόλιο και ο προγραμματισμός κυλά απρόσκοπτα. Με βάση τα ραντεβού που έχουμε, όλες οι επόμενες μέρες είναι γεμάτες, κάτι που δείχνει ισχυρό ενδιαφέρον από τον τοπικό πληθυσμό», τόνισε.

Παρόμοια κατάσταση ισχύει και στο Κέντρο Γαστούνης. Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπευθύνων του Κέντρου Υγείας, μέσα σε οκτώ ημέρες έχουν εμβολιαστεί περίπου 320 πολίτες από την ευρύτερη περιοχή του Κάμπου, καθώς εμβολιάζονται κατά μέσο 40 την ημέρα.

«Πάμε πολύ καλά, η ροή του εμβολιασμού είναι ικανοποιητική. Εμβολιάζονται 40 άτομα την ημέρα και υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό τον εμβολιασμό, τονίστηκε χαρακτηριστικά στην «Πρωινή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος