FOLLOW US: facebook twitter

Η Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟ.Δ.Ε) Ηλείας ρωτά τον πρώην υπ. του ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχείτε για τον δρόμο ή γιατί χάλασε η συμφωνία με τον Καλογρίτσα κ. Παππά;

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Αγωνιά τόσο πολύ για το ίδιο το έργο ή για τις δικές του συμφωνίες   που τελικά δεν ευοδώθηκαν ;  Την ερώτηση αυτή απευθύνει στον πρώην υπουργό και τομκεάρχη υποδομών σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηλείας  που υπενθυμίζει στον Ηλειακό λαό τις αλχημείες του προαναφερόμενου με την προσπάθεια στήριξης του «κολλητού» φίλου Καλογρίτσα και τις εργολαβίες – δώρο που θα γίνονταν «θυσία» στο βωμό της ίδρυσης τηλεοπτικού καναλιού από τον τελευταίο…

Ειδικότερα σε δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ  και του Προέδρου της Χρήστου Γαβρά, τονίζονται μεταξύ άλλων :

«Επισκέφθηκε τον Νομό Ηλείας το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ , πρώην υπουργός Επικρατείας και πρώην Υπουργός Ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς για να εκφράσει μάλιστα την «ειλικρινή» του αγωνία για την πορεία του έργου Πάτρα- Πύργος.

Την εξέφρασε όμως φωτογραφιζόμενος σε ένα από την 8 τμήματα του έργου όπου διαπίστωσε ότι λείπει μόνο ο ασφαλτοτάπητας. Δεν πρόλαβε βεβαίως να πάει στα υπόλοιπα τέσσερα για να δει ότι δεν είχε εκτελεσθεί τίποτα ούτε βέβαια στα υπόλοιπα τρία που δεν είχαν υπογραφεί καν συμβάσεις.

Η επιλογή του συγκεκριμένου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη στο νομό Ηλείας δεν μπορεί να είναι τυχαία. Γιατί είναι το στέλεχος που φαίνεται ότι μπορεί να δώσει κρίσιμες απαντήσεις που αφορούν τον νομό Ηλείας. Και αυτό γιατί, ,σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Καλογρίτσα, είχε κάνει ειλικρινείς προσπάθειες εύρεσης χρημάτων για να αποκτήσει  ο προαναφερόμενος τηλεοπτική άδεια και εφημερίδα.

Σε σχέση με τα άλλα «έργα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ηλείας μάλλον δεν χρειάζεται να δώσει απαντήσεις γιατί όλοι γνωρίζουν ότι δεν πρόλαβε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος