FOLLOW US: facebook twitter

Νέος πρόεδρος στην ΝΟΔΕ Ηλείας ο Χρ. Γαβράς

Ημερομηνία: 18-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

gavras_christos

Ομαλά διεξήχθη η χθεσινή εκλογική διαδικασία στον Πύργο με την συμμετοχή των 95 εκλεκτόρων

O επιχειρηματίας Χρήστος Γαβράς είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας, αφού η κάλπη τον έβγαλε νικητή στην χθεσινή εκλογική αναμέτρηση με τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Χήνο. Ο κ. Γαβράς έλαβε 51 ψήφους έναντι 41 του κ. Χήνου, από το εκλεκτορικό σώμα που ψήφισε στην χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Οι κάλπες για την εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Ηλείας, στήθηκαν στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης στον Πύργο, άνοιξαν στις 9 το πρωί και έκλεισαν στις 2 το μεσημέρι. Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη χωρίς προβλήματα, με την συμμετοχή των εκλεκτόρων κατά το καταστατικό που ήταν συνολικά 95 για την Ηλεία, παρουσία της Εφορευτικής Επιτροπής. Παρόντες σχεδόν καθ’ όλη την ψηφοφορία, ήταν και οι δύο υποψήφιοι, Γιώργος Χήνος και Χρήστος Γαβράς που δε έκρυβαν την αγωνία τους για το αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής Ηλείας κ.  Γιώργος Κακούρης, τόνισε ότι με την εκλογή του προέδρου της ΝΟΔΕ, ολοκληρώνεται η Τρίτη φάση της εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής των τοπικών οργάνων διοίκησης των νομαρχιακών οργανώσεων, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε διεξαχθεί η εκλογή μελών και προέδρων των ΔΗΜ.ΤΟ και των συνέδρων, όπως και των θεματικών υπευθύνων που θα συμμετέχουν στο Συνέδριο της ΝΔ.  «Η διαδικασία έχει κυλήσει ομαλά με την προσέλευση των εκλεκτόρων και μετά το μεσημέρι θα έχουμε τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηλείας».

Χρ. Γαβράς:«Η ανανέωση της ΝΔ είναι μια αναγκαιότητα»

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστος Γαβράς μετά την εκλογή του προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου κάνατε με την εκλογή μου ως Προέδρου της  ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Ηλείας.

Η παράταξη μας δυνατή και ενωμένη στηρίζει την προσπάθεια του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανόρθωση της χώρας.  Η ανανέωση του κόμματος είναι μία αναγκαιότητα που υπαγορεύεται από τις συνθήκες και απαιτήσεις της εποχής και σας ευχαριστώ όλους θερμά για αυτήν σας την επιλογή.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η επόμενη ημέρα μας βρίσκει αποφασισμένους ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την κοινή προσπάθεια αναγέννησης της παράταξης.  Να είστε σίγουροι πως θα εργασθώ μαζί με όλα τα στελέχη μας,  αλλά και τους θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς ώστε να διαμορφώσουμε ένα σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιφερειακής ενότητας Ηλείας.

Η ΝΟΔΕ Ηλείας πρέπει και θα είναι πρωτοπόρα στις κοινωνικές δράσεις και διεκδικήσεις και θα λειτουργεί ως ζωντανό κύτταρο παραγωγής πολιτικής σκέψης. Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει την επόμενη μέρα, χωρίς αποκλεισμούς, να δουλέψουμε όλα τα στελέχη μαζί ώστε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με την τοπική κοινωνία.

Η ΝΟΔΕ Ηλείας μαζί με όλα τα μέλη της παράταξης μας και την κοινωνία θα διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα μας, θα διεκδικήσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής και θα εργαστούμε ώστε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα ελπιδοφόρο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος