FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηλείας: «Διεύρυνση και δημιουργία νέων τομέων δράσεων»

Ημερομηνία: 03-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

node-synedriasiΣυνεδρίασε η ΝΟΔΕ Ηλείας με την νέα της σύνθεση στο καινούργιο λειτουργικό χώρο που στεγάζεται υπο την προεδρεία του Χρήστου Γαβρά.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο κ. Γαβράς ανακοίνωσε τους δυο συντονιστές που προβλέπει ο Κανονισμός Πανελλαδικής  Οργάνωσης με σαφείς αρμοδιότητες και συγκεκριμένα τον κ. Διονύσιο Παναγιωτάρα που θα έχει την ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού της οργάνωσης και του κ. Ιάσων Τσολάκου ο οποίος θα έχει την ευθύνη των οργανώσεων του κόμματος .

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ενημέρωσε το σώμα για την πρώτη σύνοδο των προέδρων των Νομαρχιακών οργανώσεων του κόμματος υπο την προεδρεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολούθως αποφασίστηκε η διεύρυνση της ΝΟΔΕ και η δημιουργία νέων τομέων δράσεων όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό. Π.Ο.

Τέλος καθορίστηκε το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα , το οποίο θα περιλαμβάνει επισκέψεις από την ΝΟΔΕ σε όλους τους Δήμους για ανταλλαγή απόψεων με φορείς και την τοπική κοινωνία , καταγράφοντας και αναδεικνύοντας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν επίσημα  και τα άτομα που θα πλαισιώνουν την ΝΟΔΕ Ηλείας σε διευρυμένο σχήμα με σκοπό την καλή λειτουργία της Οργάνωσης καλύπτοντας ουσιαστικά όλους τους τομείς της Κοινωνίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος