FOLLOW US: facebook twitter

Η ΝΟΔΕ-ΝΔ Ηλείας για το 10ο Τακτικό Συνέδριο

Ημερομηνία: 26-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

gavras_christos

«Οξυγόνο για την Ελλάδα μας»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ στην Αθήνα στο οποίο μάλιστα ελήφθησαν σοβαρές αποφάσεις για την νέα πορεία του κόμματος, έγιναν και αρκετές καταστατικές αλλαγές, με στόχο να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστος Γαβράς για το συνέδριο της ΝΔ δήλωσε τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή περισσοτέρων από 4000 συνέδρων και φίλων της παράταξης ολοκληρώθηκε το 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ένα συνέδριο καταστατικών αλλαγών και αναδιάρθρωσης της οργανωτικής δομής της παράταξης. Ένα συνέδριο Οξυγόνο για τη Νέα Δημοκρατία. Οξυγόνο για την Ελλάδα μας.

Η γραμματεία προγράμματος παρουσίασε τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου προγραμματικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας. Προτάσεις τολμηρές αλλά και ρεαλιστικές. Που πηγαίνουν πολύ πέρα από τις δεσμεύσεις του μνημονίου. Που αποδεικνύουν ότι μπορούμε να γράψουμε το δικό μας εθνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Το δικό μας εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της πατρίδας μας. Με μεταρρυθμίσεις που δεν θα επιβάλλονται απλά από τους πιστωτές μας αλλά που θα αποτελούν δικό μας κτήμα.

Προχωρήσαμε και σε σημαντικές καταστατικές αλλαγές. Θωρακίσαμε θεσμικά το κόμμα μας. Πήραμε τις αποφάσεις μας δημοκρατικά, όπως επιβάλλει η παράδοσή μας.

Τολμήσαμε να θεσμοθετήσουμε καινοτομίες μοναδικές για τα δεδομένα του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Θητεία στον πρόεδρο, μικρότερα όργανα, διαφάνεια στα οικονομικά, λογοδοσία στα μέλη μας, αξιολόγηση παντού. Βήμα βήμα κερδίζουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Μαζί τολμούμε και αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, την ανανεώνουμε, τη δυναμώνουμε και τη μετατρέπουμε στο ανοιχτό σπίτι που στεγάζει τις ελπίδες και τα όνειρα όλων των Ελλήνων που αναζητούν την επιστροφή στην κανονικότητα. Που αναζητούν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Που ξέρουν ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.

Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει. Γίνεται ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα που παράγει πολιτική από την βάση προς τα πάνω. Δυναμώνει το ρόλο και τη φωνή των μελών της. Λειτουργεί με διαφάνεια, αξιολόγηση και λογοδοσία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος