FOLLOW US: facebook twitter

Β. Νιπεργιάλης: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει»

Ημερομηνία: 14-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει για δεύτερη σερί χρονιά στη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα με πρωταγωνιστικούς στόχους, την διεκδίκηση της ανόδου στη Β΄ Εθνική. Την άνοδο θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας έχει διατηρήσει στις τάξεις του τους περισσότερους παίκτες από το περσινό ρόστερ (έχουν αποχωρήσει οι Βουρνάς, Κάλλης, Αδαμόπουλος και Διαμαντόπουλος) κι έχει ενισχυθεί μέχρι στιγμής με τον 24χρονο πολύ καλό πόιντ γκαρντ Βασίλη Τζίμη, που την προηγούμενη σεζόν ήταν στον Γλαύκο και τον 27χρονο πολυσύνθετο γκαρντ Ανδρέα Μπεκρή, που έπαιζε στον Κόροιβο. Παράλληλα, θα αποκτηθεί κι ένας ψηλός ακόμα. Φυσικά, στον Α.Σ.Σ. συνεχίζει ο παίκτης-ηγέτης, ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ Πέτρος Νοέας, που αποκτήθηκε πέρυσι.

Β. Νιπεργιάλης: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει»

Ο προπονητής του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Βασίλης Νιπεργιάλης, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για τη νέα σεζόν: «Ξεκινάμε ακόμα μία χρονιά χωρίς ακόμα να είμαστε σίγουροι αν θα τελειώσει. Στη φάση που βρισκόμαστε προέχει η υγεία των αθλητών και των μελών του τεχνικού τιμ και της Διοίκησης. Από κει και πέρα, ξεκινάμε κανονικά την προετοιμασία μας για να ετοιμαστούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 24 Οκτωβρίου. Θεωρούμε ότι έχουμε κάνει μια πολύ καλή ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει και θα κλείσουμε το ρόστερ με την προσθήκη ενός ακόμα ψηλού.

Αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Προσδοκούμε και πάλι την στήριξη της τοπικής αγοράς και του φίλαθλου κόσμου όλης της Ηλείας. Είναι μια δύσκολη χρονιά, πρέπει να βοηθηθούμε όχι μόνο εμείς αλλά όλα τα σωματεία για να τελειώσει αυτή η σεζόν και ευελπιστούμε στην βοήθεια όλων, ώστε όλο αυτό το οικοδόμημα που έχουμε φτιάξει να πάει καλά, όπως πηγαίνει μέχρι τώρα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος