FOLLOW US: facebook twitter

Νίκος Κοροβέσης: Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογή του νέου Μητροπολίτου Ηλείας κ.κ Αθανασίου

Ημερομηνία: 07-10-2022 | Συντάκτης:

Σεβασμιότατε,

Θα ήθελα να σας εκφράσω ταπεινά την χαρά μου και τις εκ βαθέων ευχές μου για την ανάδειξή σας στο αξίωμα του Μητροπολίτου Ηλείας και Ωλένης.  

Είμαστε βέβαιοι, ότι ο πνευματικός πλούτος, η ψυχική ευγένεια, η άοκνη δράση και η εκκλησιαστική σας εμπειρία  και κυρίως η αγάπη σας για την Ηλεία μας, εγγυώνται μία απολύτως επιτυχημένη αρχιερατική θητεία. Ο  κόσμος έχει  σήμερα περισσότερο από ποτέ, ανάγκη από άξιους ποιμενάρχες, που αναδεικνύουν και προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του Χριστιανισμού.

 Η εκλογή σας  σηματοδοτεί την αγάπη, την αλληλεγγύη και την συνέχιση της κοινωνικής και πνευματικής προσφοράς για την  Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και Ωλένης. Επίσης σηματοδοτεί μια νέα εποχή ενότητας και συνεργασίας, άξιος συνεχιστής του σπουδαίου έργου του φωτισμένου Ποιμενάρχη μας κ.κ. Γερμανού που άφησε ιστορία.

Εύχομαι ολόψυχα την από Θεού ενίσχυση και σκέπη, για το τόσο σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο που από σήμερα αναλαμβάνετε. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και εγώ προσωπικά  θα σας συμπαρασταθούμε στην όλη προσπάθειά σας για το καλό της Ηλείας.

ΆΞΙΟΣ!

Με βαθύτατο σεβασμό και εκτίμηση

Νίκος Κοροβέσης Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος