FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κοροβέσης: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη»-Συναυλία στο Πάρκο Ξυστρή

Ημερομηνία: 08-10-2021 | Συντάκτης:

Μίκης Θεοδωράκης: Άξιος Εστί


Μία μοναδική μουσική βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα δημιουργό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πολίτες της Ηλείας το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στο πάρκο Ξυστρή .

H Σοφία Μιχαηλίδη, η επί πολλά χρόνια ερμηνεύτρια του Μίκη Θεοδωράκη σε συναυλίες και δισκογραφία σε Ελλάδα & εξωτερικό με τους ταλαντούχους τραγουδιστές Σπύρο & Μάκη Καραβιώτη,   πλαισιωμένοι από την ορχήστρα τους και υπό την μουσική διεύθυνση του Αντρέα Μπουτσικάκη,  θα παρουσιάσουν λυρικά και λαϊκά τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη .

Η παράσταση θα περιλαμβάνει προβολές βίντεο, καθώς και  θεατρική απόδοση κειμένων από τον ηθοποιό Διονύση Βούλτσο , από τη ζωή και το έργο του παγκόσμιου Μίκη, που θα συνθέσουν για το κοινό μία βραδιά γεμάτη μουσική, μνήμες, συγκίνηση, γεμάτη Ελλάδα, ως ύστατο αποχαιρετισμό στον τελευταίο των μεγάλων Ελλήνων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο λαός της Ηλείας αποχαιρετά τον τεράστιο Έλληνα μουσικό που ενέπνευσε μέσα από τα τραγούδια του την ελευθερία, την αγάπη, την αλληλεγγύη και την ίδια την ζωή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος