FOLLOW US: facebook twitter

Νίκος Καραγιάννης: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι»

Ημερομηνία: 12-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κοροίβου μετά το μεγάλο διπλό στην Ελευθερούπολη

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Κόροιβος στο δεύτερο παιχνίδι του με το Νίκο Καραγιάννη στον  πάγκο έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες. Με καταπληκτική αμυντική συμπεριφορά και συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έκανε σπουδαίο διπλό σε μια δύσκολη έδρα, στην Ελευθερούπολη της Καβάλας, όπου όλες οι ομάδες θα τα βρουν… μπαστούνια (εκεί έχασε ο Απόλλωνας με 20 πόντους διαφορά, αλλά και το Ναύπλιο, ενώ κέρδισε δύσκολα ο Χαρ. Τρικούπης).

«Μεγάλη νίκη…»

Ο coach του Κοροίβου, Νίκος Καραγιάννης, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, τόνισε πως το μυστικό της επιτυχίας ήταν η συγκέντρωση: «Κάναμε μια μεγάλη νίκη σε μια έδρα που, απ’ ότι έχει δείξει, δεν θα περάσουν πολλές ομάδες. Το μυστικό για μας ήταν πως ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, ξεκινήσαμε εντυπωσιακά το παιχνίδι στην άμυνά μας και κρατήσαμε μια ομάδα που βάζει κοντά στους 80 πόντους, στους 60. Θεωρώ ότι κερδίσαμε 100% δίκαια, εκμεταλλευτήκαμε τα τρία σερί παιχνίδια της Ελευθερούπολης και πιστεύαμε πως με τις διαδοχικές εντός έδρας δύο νίκες που είχαν κάνει, το μυαλό τους δεν θα είχε την ίδια συγκέντρωση όσον αφορά το επόμενο ματς. Είναι γεγονός, όμως, πως σε σχέση με τα τελευταία ματς της ομάδας, παρουσιαστήκαμε εντελώς διαφορετικοί και στον τρόπο παιχνιδιού και στον τρόπο αντιμετώπισης του αντιπάλου. Εύχομαι στην Ελευθερούπολη καλή συνέχεια, είναι μια ομάδα που χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ και είμαι σίγουρος, με τους ανθρώπους που βλέπω, πως θα έχει μέλλον. Και συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο που ήταν πολύ κόσμια».

Χωρίς Σιγκούνα και με Δάφνη

Επόμενος αντίπαλος για τον Κόροιβο, η Δάφνη Δαφνίου το προσεχές Σάββατο, στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας. Η ομάδα με έδρα το Χαϊδάρι πέτυχε το Σάββατο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ψυχικού (74-70), ενώ είχε κερδίσει τον Κόροιβο για το Κύπελλο Ελλάδας, εντός έδρας, στις 2 Οκτωβρίου με 87-76. Ως εκ τούτου είναι ένα παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή. Κι επιπλέον μετά την εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στην Ήλιδα με ομάδες που είναι στα μέτρα του Κοροίβου, αν θέλει να πετύχει το στόχο της συμμετοχής στα πλέι-οφ. Και σε αυτό τον αγώνα, οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς τον αρχηγό τους, Αλέξανδρο Σιγκούνα, που έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος