FOLLOW US: facebook twitter

A. Νικολακόπουλος: Πιο κοντά στο έργο του δρόμου πιο μακριά όσοι δεν το θέλουν…

Ημερομηνία: 03-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η τελευταία  εξέλιξη μας φέρνει πιο κοντά στην οριστική έγκριση  της ΕΕ για τον τρόπο εκτέλεσης του αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Πύργου, και όσοι  εξακολουθούν να κάνουν πολιτική πάνω σε ανθρώπινους θανάτους αν και έχουν οι ίδιοι την ευθύνη που δεν έχει γίνει ακόμη ο δρόμος, θα διαψευσθούν γιατί θα δουν την υλοποίησή του.

Αυτό δήλωσε χθες μεταξύ άλλων σε ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στην ΕΡΤ Πύργου, ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος όταν ρωτήθηκε σχετικά τόσο για τις αναφορές του Υπουργείου Υποδομών όσο και για τις νέες κριτικές που ασκήθηκαν σε ιδιαίτερα αντιπολιτευτικούς τόνους.

Ο κ. Νικολακόπουλος μιλώντας για πολύ καλά νέα από την Ευρώπη επανέλαβε ότι το έργο είναι στις άμεσες προτεραιότητες  του τομέα των υποδομών λέγοντας : « Οι κάτοικοι του τόπου διεκδικούν αυτό το έργο τουλάχιστον είκοσι χρόνια και αν εξαιρέσουμε το έτος 2015 που ήταν έτοιμο  για δημοπράτηση, δεν είχαμε κάποια άλλη σοβαρή εξέλιξη.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι το έργο είναι μία από τις απόλυτες προτεραιότητές της σε σχέση με τα έργα υποδομής ανά την χώρα.

Σήμερα ερχόμαστε πιο κοντά  στην οριστική έγκριση της Ε.Ε ως προς τον τρόπο υλοποίησης του έργου  και ειδικότερα της παραχώρησης  μοντέλο, στο οποίο βασίσθηκε η υλοποίηση του έργου από την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα και νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει και μέχρι τον Πύργο».

Όταν ακολούθως ο Ηλείος βουλευτής ρωτήθηκε για την κριτική στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν και πάλι έντονη τις προηγούμενες μέρες υπήρξε με την σειρά του ιδιαίτερα αυστηρός στο λόγο του επισημαίνοντας :

«Ασκείται μια αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ που μάλλον ποντάρει στην αποτυχία υλοποίησης του έργου. Προσπαθεί έτσι να κρύψει τις σημαντικές ευθύνες που υπάρχουν για την ματαίωσή του το 2015 πίσω από οποιαδήποτε άλλη τυχόν καθυστέρησή του. Με άλλα λόγια δεν θέλουν τελικά να γίνει το έργο…

Να καταστήσω λοιπόν ξεκάθαρα ότι όσοι κάνουν πολιτική πάνω σε ανθρώπινους θανάτους, για   τους οποίους τα τελευταία χρόνια είναι και υπεύθυνοι – γιατί αν είχαν αφήσει το έργο να δημοπρατηθεί τότε θα είχαμε ήδη δρόμο – θα διαψευσθούν σε αυτά που στοχεύουν. Διότι θα δουν το έργο να υλοποιείται».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος