FOLLOW US: facebook twitter

Α. Νικολακόπουλος: «Οι Έλληνες κερδίζουν την Ελευθερία τους» – Mε γοργούς ρυθμούς οι εμβολιασμοί στην Ηλεία

Ημερομηνία: 10-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Βήμα- βήμα οι Έλληνες έρχονται καθημερινά πιο κοντά στην ‘Ελευθερία’ τους, καθώς το πρόγραμμα εμβολιασμού εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και τα μηνύματα που έρχονται και από την Ηλεία είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Την πρόοδο του εμβολιασμού είχε την ευκαιρία να δει από κοντά στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, όπου εμβολιάστηκε και ο ίδιος το μεσημέρι του Σαββάτου, διαπιστώνοντας την άρτια οργάνωση και λειτουργία του.

Ήδη οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας έχουν αγγίξει τους 7.000 σε αριθμό και το πρόγραμμα εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς τόσο στο Νομό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, με τους εμβολιασμούς στην χώρα να έχουν ξεπεράσει τα 3,5 εκ., ενώ σε καθημερινή βάση είναι περισσότεροι από 100.000!

“Η ‘Επιχείρηση- Ελευθερία’ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην χώρα μας και το ίδιο ισχύει και για την Ηλεία” τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος, ο οποίος εξήρε την λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Ενεργειακή αναβάθμιση και ενίσχυση με προσωπικό και εξοπλισμό

Ο Ηλείος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την διοικήτρια κα Ειρήνη Αγγελάκου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε όλες τις γραμμές εμβολιασμού και συνομίλησε με το προσωπικό για την  εξέλιξη της διαδικασίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ένταξη του Νοσοκομείου Αμαλιάδας στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων, των Η/Μ εγκαταστάσεων και στην αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με προϋπολογισμό 1.205.924,85 ευρώ. Μία προσπάθεια που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό και οι συνεχείς πιέσεις, και από τον ίδιο τον βουλευτή, απέδωσαν καρπούς με το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, συζητήθηκαν εκτενώς και τα θέματα της ενίσχυσης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και με εξοπλισμό. Ο κ. Νικολακόπουλος, ειδικά για το θέμα της ενίσχυσης με ιατρικό προσωπικό, έχει κάνει το τελευταίο διάστημα δύο σημαντικές παρεμβάσεις προς τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια μέσω του Κοινοβουλευτικού έργου.

Παρεμβάσεις που θα έχουν και συνέχεια, σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να είναι ξεκάθαρη η επόμενη ημέρα για τα Νοσοκομεία της Ηλείας, μετά το πέρας της πανδημίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος