FOLLOW US: facebook twitter

Α. Νικολακόπουλος: Διαρκείς επαφές για τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων

Ημερομηνία: 20-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Συνάντηση  με μέλη του προεδρείου του Σωματείου τουριστικών γραφείων και ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Νομού Ηλείας ‘Νίκη του Παιωνίου’ είχε ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος, στην διάρκεια της οποίας έγινε εκτενής αναφορά σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, εξαιτίας της κατάστασης που διαμορφώθηκε λόγω της πανδημίας, καθώς επίσης και στις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Ηλείος βουλευτής.

Επικοινωνία με τα Υπουργεία

Ήδη ο κ. Νικολακόπουλος έχει προβεί σε σειρά ενεργειών και βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με το αρμόδιο Υπουργείο, έχει θέσει κατ’ επανάληψη τα αιτήματα του κλάδου και στον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, ενώ κατέθεσε και σχετική αναφορά στη Βουλή με τα αιτήματα του Σωματείου.

Παράλληλα, ασκούνται σημαντικές πιέσεις για  έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του κλάδου και αναμένεται σχετική ενημέρωση από τους αρμόδιους Υπουργούς, ενώ επαφές γίνονται και με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου έθεσαν και επιπλέον ζητήματα αναφορικά με την ανακούφιση του κλάδου και την στήριξή του κατά το δυνατόν, τα οποία θα προωθήσει ο κ. Νικολακόπουλος τόσο στον αρμόδιο Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη όσο και στα συναρμόδια Υπουργεία.

Τόσο ο βουλευτής όσο και τα μέλη του Σωματείου επικεντρώθηκαν σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία είναι εφικτό να επιλυθούν και θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για την εξέλιξή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος